December 14, 2014

Nuffnang December

Assalamualikum

Sudah menghampiri separuh bulan disember. Maknanya tinggal 17 hari untuk berada dalam tahun 2014. banyak kenangan dan suka duka untuk 2014 ini dan yang pasti ayie telah menamatkan first degree ayie.

Moga diberi kesempatan agar dapat meneruskan untuk ke next level for my studies. Seriously, kalau cakap pasal study ini memang ayie rindu sebab ayie sukakan suasana timbunan buku yang banyak dan konon dok mengadap baca buku tu, padahal bt bnda len. haha Kenangan dekt uni tu.

Apa-apa pun nak say TQ dekt nuffnang untuk rezeki bulan 12 ini. Still ada BE yang tgh on going since november sebab ayie pun baru aktif balik berblog. Moga akan ada terus BE yang nak on going dalam blog ini. hehe



BE yang still on going
Old Town White Coffee
Rakuten September Super
Maybank #ILove

By the way, ayie tengan panggang ayam tu. Kejap lagi mulalah meround mana yang sempat ye. Hari ini kita jadi bibik dekat rumah sebab ingin gunakan masa sebaiknya untuk family tersayang. hehe Love you mum and dad.

December 13, 2014

Ayie ko kat mana?

Assalamualaikum

Ayie ko dekat mana nie? lama juga larikan diri. Eh bukan larikan diri cuma ayie minggu ini memang agak pack sgt jadual (ala-ala budak buat busy) padahal tak lah pack sgt. Cuma banyak shje cerita yang nak dikongsikan sepanjang seminggu tak ada nie.

Gaji keje as Guru ganti di SMKPN telah diperolehi, interview untuk sekolah swasta pun dan settle dan result pun dan tahu. Tapi tak nak update lagi pasal result. Hurmmm mohon doa moga ada rezeki dan itu adalah jalan terbaik. Lepas itu i really rindu korang semua.

Yang paling penting bila tiada apa yang boleh dilakukan apabila intenet 8GB boleh habis dalam masa 10 hari sebab biasalah kalau ada adik-adik dekat umah diorang memang layan youtube. Abis quote hamba tak tak boleh tak mengonline sangat dan now pon dah tambah quote. Bolehlah blogwalking dan pecut satu-satu inshaAllah.

Sebelum itu layan sat gambar dekat bawah ini


Orang yang kerja ikhlas,

rezeki lebih dia syukur,

rezeki kurang dia syukur,

tapi memang selalunya akan dapat rezeki lebih

inshaAllah

Ayie sangat bersyukur dengan apa yang ayie ada sekarang dan inshaAllah akan kongsi kegembiraan itu dengan family dan sahabat semua. Ayie tak hilang ada sahaja ini. Ada yang rindu ayie tak? haha

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014