TEMPAHAN DESIGN BLOG

السلام عليكم



tidak ada apa-apa yang perlu sahabat semua risaukan. yang pasti untuk tempahan templetes ini ayie akan buat seperti mana yang korang telah tempah. jika rase tidak suka dengan hasil design boleh komen and then ayie akan bt yang baharu. incya-Allah. kalau nak tempah korang hanya perlukan isi benda dekat bawah ini and then email dekat ayie. 

contact ayie: FB (ZarinArt) ; Email (cucuumie@gmail.com)


Personal Blog
Package 1
  1. Nama Blog & URL Blog
  2. Tema / Konsep Blog (Floral, Vintage, Grunge, etc.)
  3. Kombinasi Warna (Hitam, Putih, Purple, etc)
  4. Column Blog (2 / 3 sahaja)
  5. Design Header (gambar yang korang nak ayie letak
  6. Design Footer (gambar yang korang nak ayie letak
  7. Design Banner (Statik)
  8. Warna Post Entri & Sidebar
  9. Fungsi Tambahan (button shoutbox and etc)
  10. email and pasword blog anda.
Package 2
  1. Nama Blog & URL Blog
  2. Tema / Konsep Blog (Floral, Vintage, Grunge, etc.)
  3. Kombinasi Warna (Hitam, Putih, Purple, etc)
  4. Column Blog (2 / 3 sahaja)
  5. Design Header (gambar yang korang nak ayie letak @ boleh request doodle)
  6. Design Footer (gambar yang korang nak ayie letak
  7. Design Banner (bergerak)
  8. Warna Post Entri & Sidebar
  9. Fungsi Tambahan (button shoutbox and etc)
  10. email and pasword blog anda.
FREE ADVERTISMENT FOR ONE MONTH FOR THOSE CHOOSE PACKAGE 2 FOR PERSONAL BLOG
Business Blog
Business Package
  1. Nama Blog & URL Blog
  2. Tema / Konsep Blog (Floral, Vintage, Grunge, etc.)
  3. Kombinasi Warna (Hitam, Putih, Purple, etc)
  4. Column Blog (2 / 3 sahaja)
  5. Design Header (gambar yang korang nak ayie letak @ request doodle
  6. Design Footer (gambar yang korang nak ayie letak
  7. Design Banner (bergerak)
  8. Warna Post Entri & Sidebar
  9. Fungsi Tambahan (button shoutbox and etc)
  10. bunting (bergerak)
  11. email and pasword blog anda.
FREE ADVERTISEMENT FOR ONE MONTH FOR THOSE CHOOSE BUSINESS PACKAGE FOR BUSINESS BLOG
Jika berminat, lihat dekat bawah ini:
contact ayie: FB (ZarinArt) ; Email (cucuumie@gmail.com)
  • Nyatakan package mana.
  • Email dekat ayie benda-benda yang ayie suh isi dekat atas itu.
  • Sediakan lakaran sekiranya mempunyai idea, supaya lebih mudah untuk ayie membuat seperti yang diidamkan oleh tuan.puan.
  • Ayie akan buat selepas duit telah di bank-in.

Jika ingin request Doodles:
1 doodles: RM 10.00 - RM 20.00
*bergantung kepada kerumitan membuat doodle

Urusan bank-in boleh dilakukan melalui Maybank:
Nama: Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
No. Acc: 151025-818341

9 comments:

onie said...

aippp,cam kenai ja link tu ,hehe..thank you ayie :D

Lynn said...

Salam kenal ayie..

Masih menerima tempahan ke tak?

Iqlima Azmi said...

banner berapa RM?

نورعيم said...

salam.

nk tanya kalau watermark saje buat tak?

JunAina said...

Akak rasa nak tempah jugak. Nanti akak confirmkan coz nak guna domain sendiri, nak buat bg kemasa sikit.

Azrin Rahim said...

@JunAina..

nty akk confimkan shje.. InsyaAllah ayie boleh siapkan.. TQ

ap2 cari ayie dekt facebook

Akif Imtiyaz said...

Salam Ayie ..Kak Lya nak mintak Ayie buat FREE boleh ..Hahahaha .TERBAIK !!!

Etuza Etuza said...

http://madey09.blogspot.com/ tinggalkan jejak..nak bliglistkan blog ini ya..terbaik ada tempahab blog boleh lah buat untuk Etuza..nak yang kemas. Tak larat dah buat sendiri..penat pun ada elok tempah kan...

Azrin Rahim said...

inshaAllah.. xad mslh ...

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014