January 6, 2013

Azrin Rahim ada kembar?

Assalamualikum

indahnya hari ahad ini sebab esok last paper iaitu Theory of Statistic and Probability. haishh ayie ini berapa kali nak dok cerita pasal exam sahajakan. grenty sampai korang semua muak sebab asik dok baca pasal exam sahaja bila bukak post ayie. 

tidak ada apa pun ayie nak cerita cuma nak cakap yang ayie ada kembar. semalam member #JMKHAR1213 ada post dekat ayie dan cakap ini kembar ayie. apa korang idak percaya, mai sat tengok tweet dia. hehe


korang nampak tidak apa yang kawan ayie tweet dekat ayie tu. dia bagi gambar kawan dia yang sejibik jugalah macam ayie. apa-apa pun maaf una post gambar dia kt blog ayie, teruja jer lagipun bila tunjuk gambar kawan ini, member cakap kembar ayie ker. hehe

sekarang korang tengok muka kawan husna ini betul-betul and then compare dengan gambar ayie dekat bawah. hehe kami serupa ker tidak?

kawan husna yang pakai spek tu

it's me

so, kiteroang sama ker tidak? konklusinya boleh lah dikatakan kembarkan. indah ok ciptaan Allah sebab dekat dunia ini akan 7 orang yg muka mereka seiras. walaupun realitinya bukan kembar boleh lah kami dikatakan kembar, lain ayah and ibu. haha still sedara seislam. 

11 comments:

misspurple said...

HAHAH a'ah ! Teruja nisa usya ! dgan pkai spek nyer,muka pon iras. swet je kembo neh ! :) eih tgah paper ke? all de bes !

Ayuni said...

pakai spek, sebab tu sama....

Mohamadazhan.com said...

salam bro, lama tak singgah sini.

ada lebih kurang sikit rupa tu.haha.biasanya mmg mcmtu. ada ja org lain muka hampir sama tu =)

Umie Artoqiemie said...

untungla kembar comel an an an?

adan said...

yup..adalah sama sikit.. maybe sebab spekmata kot.

diana said...

ha ah la..memang sama...

Tukang Karut said...

ada la sikit...

Bui Junaidi said...

SPEK JER SAMA KOT..HIHI

siti nur bari'ah said...

memang ada iras sikit2 :)

Cinta Misteri said...

Ada iras tapi ayie mcm berisi skit..

Rozuan Ismail said...

ada iras2lah.tapi ayie lg hensem.hoho

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014