January 3, 2013

Permulaan Tahun 2013 yang Osem

Assalamualaikum

apa khabar sahabat semua pagi-pagi ini. pasti ada yang tengah ready nak pergi dewan exam and ada yang tengah siap-siap nak pergi kerjakan. hehe seronok pagi ini sebab pagi-pagi dah kne prank dengan si sahli suh cari dekat mana kasut sedangkan nak knekan ada hantu.
tetapi maaf prank anda tidak menjadi Sahli Muda
hari ini ayie exam tidak? alhamdulilah esok ada paper ODE and isnin depan last paper iaitu Theory of Statistic and Probability. sebenarnya pagi ini cuma nak cerita pasal design blog yang ayie buat sebelum 2013 menjelang. hehe sebenarnya akak ini dah hantar tempahan design blog seminggu lebih tetapi disebabkan study week jadi terpaksa lewatkan siapkan design akk ini.

apa-apa pun akak ini mintak yang simple sahaja design blog iaitu sweet and simple. 

kalau nak tengok lebih lanjut mai lah pergi blog akak ini.
boleh follow sekali.

wish me for 2013, insyaAllah hidup kena ceria-ceria selalu dan ukirlah senyuman walau dimana kita berada and buat sesiapa yang rasa ayie menjengkelkan, maaf sangat-sangat ye. saya hanya insan biasa sahaja. wish everyone in the world always happy and smile

dengan senyuman dapat mengubat segala duka didalam hati ini. senyuman juga mampu menyembunyikan seribu persoalan yang berada didalam minda dan yang paling penting dengan senyuman mampu menbuat orang lain tersenyum juga. konklusinya, senyumlah ;)

10 comments:

Tukang Karut said...

senyum je ni...

diana said...

lama tak berblog..:)

cucu umie said...

@Tukang Karut

bagus, bro gua yg sorang ini mmg suka senyum pon kan..hehe

cucu umie said...

@diana

ada shje kak, cuma nak mengupdte tu xad masa...

citarasa rinduan said...

kenal sue...

ayie..
smpai skrg tau sis tamo ubah blog sis.. dh cukup onsemmmm

thanks tau.
rasanya belum tlambat sis ucapkan slmat tahun baru..
moga sinar 2013.. u kamu

cucu umie said...

@citarasa rinduan

Tq sis.. hehe
syg sis ketat..

ct kektus said...

senyumlah, senyumlah ahaai cek mek molekk. :)

Ezad Skytech said...

all the best utk exam nanti...:D

CintaZulaikha said...

wahhh, makin terer ayie bikin blog ek..hehhe

adan said...

semoga dipermudahkan segala urusan ayie d tahun 2013 ni..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014