May 2, 2013

kenangan satu sidang insyaAllah sangat indah

Assalamualaikum W.B.T

satu sidang berada didalam dunia JMK KHAR 12/13, ya Allah banyak sungguh pengalaman yang aku perolehi dengan diri aku memegang title sebagai Exco Penerbitan dan Informasi. bila mendengar sahaja pasal PDI, orang akan lihat budak ini kerja paling banyak dibelakang tabir dan seriusly memang begitu. sepanjang sidang juga tidak pasti berapa kali ayie memgang jawatan sebagai unit media dan publisti.

ayie tidak keseorangan but ada partner yang memang hebat dalam bab design ini sebab an memang budak design but me hanya budak matematik yang tahu kira-kira but berbekalkan ilmu yg sedikit bolehlh untuk design mendesign ini. 

rasa indah dalam dunia JMK sebab kadang-kadang boleh rasa gembira, duka, menangis (ayie pernah nangis dok). haha but itu lumrah dalam kehidupan bila bersama mereka dan especially nak ucap TQ so much dekat my family sebab faham anak sulung dia ini kenapa tak balik rumah bukan sebab belajar dekat overseas tapy sebab nak tunaikan amanah yg telah dipertanggunjawabkan.

nak say TQ juga dekat my bestie yang sentiasa faham akan kedudukan ayie iaitu ijat, rahimi, faiz dan a few people. TQ so much sebab kadag-kadnag dalam satu group tu ayie terlari dari landasan korang tolong betolkan balik dan ingatkan akan setiap assigment yg ayie tertangguh. hehe walaupun kandang-kadang busy ayie pun masih sempat ingtkan korang bt assigment (cehh ayat puji diri sendiri).

kalau nak cerita dekat sini rasanya perlukan berapa ratus siri ye. hehe tapi apa-apapun kenangan terindah berada di UPSI adalah bersama keluarga JMK KHAR 12/13 dan NEVER say good bye to JMK KHAR 1213 sebab banyak sangat moment terindah. tugas seterusnya adalah mengajar adik-adik yang bakal baik dengan sebaik mungkin.
"tidak akan aku tinggalkan mereka terkontang-kanting tanpa ilmu secebis dalam diri mereka"
*lepas ini boleh update blog sentiasa, insyaAllah dan boleh design-design blog orang lagi. yeayy 

1 comment:

Nurzakiah Hanum said...

salam khamis
singgah sini
dah sarapan

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014