June 17, 2013

Design blog kak ayu & kak efa

assalamualikum

Alhamdulilah, settle untuk 2 tempahan blog, agk lama juga pending sebab ayie busy dengan FYP dan examination untuk semester 6 ni. kalau nak design ini kadang-kadang perlu mood kalau tidak kelaut lah engkau. haha (ayat poyo).

seharian lebih mengadap blog dan akhirnya settle juga dua blog ini, and thank you to kak efa dan kak ayu sebab memberi kepercayaan kepada ayie untuk design full templete blog kak berdua. seronok apabila mereka berpuas hati dengan hasil kerja ayie, Alhamdulilah.

1.Kak Efa (Full template)


2. Kak Ayu (Full templete)


sekarang tempahan untuk blog ayie buka kembali sebab alhamdulilah free seketika disamping paktikal mengajar bulan 7 nanti, jadi ada masa untuk mendesign blog orang. hehe sapa-sapa nak tempah boleh pergi link ini dan lihatlah syarat-syaratnya.

TEMPAH DESIGN

sekarang masa untuk siapkan majalah kolej pulak, nantikan hasilnya sebab ayie kena design untuk dua sidang. huhu, keep watching and waiting my new design. yeayyy ok bye masa untuk rehat 

8 comments:

diana said...

rasanya Ayu tu dah banyak kali tempah dengan Ayie kan??

Azrin Rahim said...

@diana

biasalah juga sis.. masuk dua kali dah..heheh

Sam Banjamin said...

semoga tempahan semakin rancak... kena promote lagi dan lagi.. boleh jadi web master or web designer ni.. teruskan usaha n selamat maju jaya...

anyway tq la coz menyokong Gerila Penulisan Kreatif tu... Teruskan menghantar entry.. ajak lagi ramai blogger2 kat luar sana utk ping entry di Gerila penulisan kreatif... tq ye..

Sam Banjamin
Admin di Gerila Penulisan Kreatif

Azrin Rahim said...

@Sam Banjamin

insyaAllah.. semoga dipermudahkan urusan.. mmg nak ke arah itu pon.. amin ya rab

rinduan citarasa said...

Alhamdullilah.....
Mmg cantik kedua design diats.

idea2 Ayie y sgt kreatif. Tahniah
K.Ayu suka!!!

Azrin Rahim said...

@rinduan citarasa

Alhamdulilah.. Tq kak ayu sebb suka.. terima kasih banyak2..

PinKy MoMMa said...

cantik dan berbakat adik sorang ni :)
boleh jadikan part time job kan..ada duit selit selit hehehe

Azrin Rahim said...

alhamdulilah. boleh tahan ah kak pinky.. ad gak wet tepi.. heheheheh

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014