February 11, 2011

kenapa dia excident !!! helpppppp

Assalamualaikum semua ..

Apa khabar geng cucu umie semua ? anda letih ? bosan dengan blog cucu umie ker ? kalau bosan dan so on bagthu shjalah dekat cucu umie nie? Senang cucu umie nak bt perubhan. Hehe hari ni macam biasalah, pagi-pagi lagi dah dapat paggilan dan mesej daripada member. Siap  terpampang besar-besar dekat screen talipon 
. . mcm ayt dibwah ini !!



Saper yang call dan anta mesej tu ayie ? dan kenapa nak kerek sangt tunjuk, baru shja 4 mesej dan 4 
misscall.. huhu

Ala, macam biasalah, kawan-kawan cucu umielah. Hehe hari ini kiteorang dapat result penentuan minor sama ada dapat ambik subjek yg kiteorang nak @pon tidak. Alhamdulilah, permohonan ayie, sidi, faez dan izat sudah diterima DEKAN fakulti. Agak gembiralah sebb tidak perlu menukar minor ker subjek KIMIA. Akhirnya, FIZIK menjadi pilihan aty untuk terus perform semester hadapan. Aku bukan nak gebang pon dapat 4missed call dan 4 mesej tu !! Cuma nak bgthu shja, yang 4 missed call dan mesej tu adalah untuk mengejutkan aku pagi tadi. Haha nasib baik dah solat subuh pagi tadi. Tapi memang macam t upon rutin harian aku, lepas subuh baring lagi kalau tak xad kelas kol 8am. Kalau ad kelas kol 8am, macam biasalah bagun terus mandi dan solat. N then baru siap-diap nak g kuliah nrk bus free..huhu

Sahabt semua nak tengok tak gambar boring minor tu ? warna pink kot. Hehe



dah tengok kan borang minor tukan. Itulah boring yg kieroang kena isi untuk ambik subjek minor pilihan hati ebgai subjek alternative. Huhu incya-Allah subjek yang aku pilih tu memudahkan aku untuk terus perform dan melakukan yang terbaik. Sahabat-sahabat semua doakan ayie taw.

Tak xad cerita menarik ker ayie ??

Sebelum cerit lebih lanjut, nak say thnkx to my EXCO kebajikan dan kemasyarakan, cik awien kita @ lebih dikenali dengan bicara amani !! okay, semalam malam, ayie dengan sidi pergilah melawat seorang sahabat ni, nama dia fadzli. Dia excident sebenarnya dan merupakan rexco kebajikan dan kemasyarakan sama macam kami berdua. Truk juga dia excident. Smbil dok melawat tu, ad lagi bg sikit kata semangat dan taye-taye apa yg patot macam kat maner jatuh, nek apa. Alhamdulilah, kaki xad apa-apa Cuma bahagian muka dan tangan shja luka. Dah pesan kat fadzli juga suh lap luka tu dengan air suam, bagi cpat kering sikit. Hehe macam DOKTOR lah pula ayie nie ?? lepas dalam setengah jam tu, kiteorang keluarlah daripada rumah fadzli. Moral of the story dekat sini, tak kisahlah kita bawa laju @pon slow, yang penting kena ingt keselamatan kita. Jika Sesuatu yang buruk berlaku, pasti teruk akibatnya. Sayangilah diri anda dan rakan sekeliling anda.…btw, jangan lupa doakan supaya sahabat ayie tu cepat sembuh dab dapat mneruskan pengjian yer ya. Apabila ramai orang yang mendoakannya, incya-Allah dia akan cept sembuh. Marilah kita tolong sesame insane selagi yang mampu.


  

Okaylah, sampai sini dulu ayie updae blog, jumpa dilain masa dengan lain cerita.

p/s: dalam mood gembira dan duka sebb tak xdapat idea lagi nak siapkan Laporan Barnes yang kena submit pada esok hari !! jom tolong ayie now..

2 comments:

IMANSHAH said...

laporan barnes??huhu

azrinrahim said...

imanshah:

memanglah laporan barnes..tengah pening nie..bukan budak sejarah pon.hahah

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014