February 15, 2011

aku layak ker join benda nie!!!!!!!

Assalamualaikum semua..

Semangat nak kembali berblogging telah wujud dalam diri aku ni. Haha disebabkan jealous tengok sahabat-sahabt blogger semua disamping ada masa sikit nie. Hehe enjoy kot kali ni aku, tapi busy siki sebb sekrang tengah ad latihan MASUM??

Ayie kamu join MASUM ker?

Bukan joinlah, just ad latihan MASUM shja nie. Ai, ko nie macam peril aku sahaja, ingt aku tak reti sukan ker? Peh, walaupon aku ni biasa-biasa shja, aku minat sukan juga aw. Haha BTW, nie belom lagi terpilih untuk MASUM, just ada latihan shja untuk selection peg MASUM. Incya-Allah kalo ad rezeki terpilih, dapatlah join MASUM akhir bulan 5 ny.

Ko reti ker main ayie? Haha gua tengok beso kecik jerk ko nie? Haha

Alhamdulilah, setakat nie, aku reti jugalah nak main PETANQUE dengan bantuan sahabat-sahaabt yang memang dah terror. THNKX to my bestie iaitu RAIHANA dan FAEZ coz introduce ayie permainan ini. Haha walaupun ad yang rasa, senangshja permainan ini, Tpi permainan ini memerlukan kosentrasi yang amat-amat sangt diperlukan. Hehe alhamdulilah, bnyak juga benda yang ayie belajo dalam permainan PETANQUE nie, sekarang tengah belajo macsam maner nak shout. Wow, boleh shout kepala orang ni. Hehe
Sebelum cerita lebih lanjut lagi, ayie nak ucapkan terima kasih kepada mereka yang selalu comment kat blog ayie nie dan lupa nak say, apa khabar geng cucu umie saemua. Sihat ker? Harap-harap kamu semua sihat yer. Hehe rindu nak pergi ke blog sahabat semua dan mengomen. Incya-Allah ayie akan terjah ke blog kamu semua ya. Hehe

Berbalik kepada cerita ayie tadi. Nak cerita smthng dekat korang nie. Cuba tengok ayie dekat bawah nie btol-betol ea dan hanyati dengan sebaik-baiknya.



Sudah hayati apa yang ayie kaakan itu, itulah ayat yang ayie pegang selama ini untuk mencuba sesuatu yang baru. Sama juga macam permainan PETANQUE nie, kalo yakin boleh lakukan, incya-Allah, Allah akan sentiasa bantu kita untuk melakukan yang terbaik. BTW, jangan pernah mengeluh ya. Hehe sape nak tengok bola PETANQUE.. huhu tapi bola nie dah berkarat sikit sebb pusat sukan jarang gunakan dan tak ada sape pon yang nak pinjam. Hehe so, ayie dan faez pinjamlah 4set dekat pusat sukan UPSI. Jo tengok sama-sama. hehe




BTW, semua bola-bola nie dah berkarat. hehe ayie n the geng sedang menunggu bola PETANQUE baru daripada pusat sukan .huhu tapi macamlah dapatkan..hehe doakan shjalah..

okaylah, sampai sini ayie akhiri entry, kita jumpa dilain entry dengan kisah yang lain pula. akhir kata :

MAJULAH SUKAN UNTUK SAYA..HUHU

31 comments:

:Cikgu Akim: said...

Yakin jeh!
insyaAllah boleh..rindu nak main petanque..masa kat mrsm dulu petang2 selalu main...tapi sellau jerk hilang bola..ngehehhehe

sembil9n said...

main cmne eh???

azrinrahim said...

cikgu akim:

jom main petanque..hehe sajer nak lawan ngn abg akim..hehe saper kalah kne blnjer aw..huhu

azrinrahim said...

sembilan:

nak tahu ker main dia macm maner..incya-Allah nty ayie update macam maner cara nak main petanque.hehe tunggu ya..azrin kongsi apa yang tahu shja..

Awang Hafiz said...

pentaque ni macam boling padang ka?

azrinrahim said...

awang hafiz:

sama jugalah mcm boling padang.. tapi cara dia kena lambung ke udara seblum mendarat..

Awang Hafiz said...

ouh.. baru sayer tauuu.. hehe.

azrinrahim said...

awang hafiz:

betol tu..hehe ..permainan ni memerlukan konsentrasi yang penuh..nampak senang tapi..salu akan kalah disebabkan xad kekuatan mental n mudah kne syko..

belog saya a.k.a naz said...

ta penah tau pemainan ni ..aja naz meyh :)
alahai sedihnya tgok bola dia ..hee~

NOR ZAKIAH said...

azrin. i just WOW ! seronok tengok blog kau rasa tenang gila :)

azrinrahim said...

naz:

boleh shja kalo nak suh ajar..huhu kesianlah pada bola itu, tngu kami dapat bola baru..wakaka

azrinrahim said...

nor zakiah:

biasa2 shja blog aku..terima kasih yer dtng melawat..heheh

Freaky said...

gud luck untuk latihan tu. semoga dapat ke masum

azrinrahim said...

freaky:

thnkx bro..incya-Allah..

mr.syazwan said...

TERBAIK AZRIN

YAKIN BOLEH

KAMU BOLEH!

kalau xde orang mahu sokong

biar cek sokong ang k


ceewahh

=_=

Misz Sephia said...

Waa..dlu saya pun main petanque tapi tak terror sgtlah.
Main sikit, bersorak je lebih..hehe

FariehanIbrahim [LBC] said...

eh, penah main bnda nie kt skola menengah dlu,
sng jerk kn, huuhu
tp slalu klh gak, T_T

btw, yakin boleh! chayok2! ^^

roxybelleiyramethyst said...

waaaaa....selamat maju jaya untuk ayie!!!~ hikhikhik ^^

~hAKim ZaiLAn~ said...

haaha...gudluck!semoga terpilih ntok masum!hehe

azrinrahim said...

mr syazwan: semangat hang..hehe incya-Allah azrin akan perform yg terbaik..

azrinrahim said...

misz sephia:

ayie pon bukan pandai pon..just dalam proses pemblajaran..incya-Allah akan berusaha..usaha tangga kejsyaan.

azrinrahim said...

misz sephia:

ayie pon bukan pandai pon..just dalam proses pemblajaran..incya-Allah akan berusaha..usaha tangga kejsyaan.

azrinrahim said...

fariehan inbrahim:

senang boleh lah..tapi jgn lupa konsentrasi..bnyak bnda yg ayie bru blajo..

azrinrahim said...

eiyra:

thnkx you..ingt kamu sama saya ya..hehe

azrinrahim said...

hakim zailan:

incya-Allah..ayie insan yg biasa2 shja

@ku d! sin!e said...

MASUM ye..
hebat lah tu..
huhu

azrinrahim said...

aku di sini:

biasa2 shja..xhebat mana pon.. incya-Allah akan buat yg terbaik.

Nurfazilah Cipa said...

gudluck!:)cipa dtg bwk award~amek tau!

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/award-utk-sume-follower-cipa.html

azrinrahim said...

nurfazilah cipa:

thankx you.. nty ayie ambik ..incya-Allah..

azwa_amani said...

best..awin dah main dah..mase kat asrama dulu

azrinrahim said...

azwa_amani:

jom main jom..hehe sajer2 wat lapang..huhu

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014