December 21, 2011

bila nak final exam ini

السلام عليكم

korang rindu tidak dekat ayie. haha 
from now, hari-hari nak update blog sebab sudah tidak mahu tinggalkan blog ayie lagi. huhu
yang penting hari-hari kena ada cerita walaupun cerita itu mengarut.
betol tidak tuan-tuan dan puan-puan.

*tampaq sat muka aku nie, lampi apa?
apa sebenarnya yang aku nak ceritakan ea?

okay-okay sebenarnya nak bagitahu alhamdulilah first paper arab telah selesai.
tinggal tunggu paper seterusnya pada 3,7,9 n 12 /1/ 2012 pula untuk menghadapi exam.
kenapa lama sangat ayie punya next paper?.
memanglah lama sebab sekarang baru minggu ke-14. ada lagi seminggu untuk study weeks and exam.

tapikan tadi pagi adalah waktu genting sebab add subjek untuk sem4 akan datang.
dan akhirnya hanya dapat add 11jam kredit daripada 19jam kredit.
korang faham tidak apa itu jam kredit? *perghh bajet macam hebatkan aku ini.
abaikan ea apa itu jam kredit, yang pasti penting add jam kredit untuk subject semester akan datang.

lepas ini kena pergi kampus untuk uruskan hal-hal berkaitan dengan aktiviti esok.
korang mahu tahu ayie pergi mana?
nantikan entry yang seterusnya berkaitan dengan perjalanan azrin rahim ke teettttt.
okaylah, puas sudah mengarut cuma nak cakap, love you all.

selamat menghayati keindahan alam

21 comments:

Anum said...

exam, exam, exam
sis tengah tunggu nak exam on jan

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

mai cni nak tlong tampaqkn..haha just kidding.limit credit hour 21hours per sem kan....haha dah hlng ingtn dah pasal kedit hour ni.mana la ayie pegi tu agaknye...

IMANSHAH said...

abg dah lama tinggal..eh kenal ke Adam Adli??

safwanmahzin said...

selamat nanti.....hehehehee..tau ...

Ezad Skytech said...

jauh tu jarak exam seterusnya...:D
all the best ye ayie..hee~

Rozuan Ismail said...

ayie habis awal.wan habis 20 haribulan

chemay said...

goodluck for the next paper.
:)

zati embong said...

selagi x lepas 12/1, selagi 2 x aman dunia.hihi

hawiz said...

gud luck!

Yatie Awang said...

alhamdulillah selamat satu, semangat untuk yang seterusnya

Citarasa Rinduan said...

good luck....

11 jam kredit? ok tu....

Cik Pulau said...

rindunya nak exam..
cettt..
tipu ni.. hahaha..

all the best ayie..hiii~

Solihin Zubir said...

errr.. nk kena ckp love u too x ni? haha..

azwa amani said...

uhuhuhuhu..:) good luck ayie.kim salam kat adik noohh

Wanie said...

jam kredit tu credic hour syg2 sekalian..haha

sikit gile 9 je ayie..memang rilek la study..huhu

bagus2, hari2 update ye ayie..kalau tak, sis rotan :P

Tukang Karut said...

exam? owh... nasib baik aku dah lepas tu semua...

c'axoera said...

best of luck okay :)


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/spontaneous-jalanan.html

mylovely-cats.blogspot.com said...

dalam hati berkata: "cepat2 lah masa berlalu tak sabar nk cuti ni kan...boleh le aku berblog sakan lepas habis exam nanti...hu2"..anyway nice sharing

BTW kami dah follow blog Azrin, jangan lupa follow blog kami lepas ni ye.. :-) TQ

www.mylovely-cats.blogspot.com

mylovely-cats.blogspot.com said...

satu lagi..lawa le template blog azrin ni...buat sendiri ke?? kalau pandai buat nak je tempah dgn azrin...boleh ke???

www.mylovely-cats.blogspot.com

Bui Junaidi said...

dgr word study jer dh pening..adoyaiii..dh lama tinggalkan zaman exam ni..hihi

amny said...

menyampaoh bebenor kawe dengor pasal final exam ni..heee

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014