December 22, 2011

pemberian Harian Metro secara percuma

السلام عليكم

alhamdulilah sudah selesai untuk event hari ini. bahagia sangat okay sebab dapat juga dapat pergi tempat itu walaupun pasa asalnyer kami semua mahu pergi ke tempat lain yang lebih syok dan have fun tapi tempat yang kami pergi tadi syok juga sebab dapat surat khabar percuma. 

by the way, korang boleh agak atau tidak ini ayie pergi mana? hehe

korang tidak boleh agak ea. apa kata korang tengok gambar dekat bawah ini dan harap korang semua tahu apa aktivti ayie pada hari ini. yang pasti bukan berdemontrasi okay. ada juga yang tanya ayie, adakah ayie kenal Adam Adli ataupun tidak. jawapannya sudah semestinya ayie kenal dengan Adam Adli dan yang pasti beliau adalah senior ayie yang ambik subjek TESL. ada juga bertanya adakah ayie menyokong Adam Adli? itu adalah personal, tidak perlu untuk dihuraikan lebih panjang.

apcal pula ayie cerita pasal Adam Adli ini. mahu tunjuk korang semua aktiviti ayie hari ini. cuma selingan sementara sahaja. hehe

*selingan hang, ada rasa nak kena tampaq tidak ayie. huhuhu 

hasil design Azrin Rahim

hari ini ayie pergi New Straight Time Paper dekat Bukit Jelutong. seriously sangat best sangat perjalanan hari ini cuma kami tidak dapat hendak pergi ke Shah Alam dimana tempat wartawan, editor, and ketua editor menjalankan kerja. kami hanya pergi tempat surat khabar itu dicetak sahaja. walaupun hanya mengambil masa dalam dua jam sahaja dekat kilang tersebut tapi banyak perkara juga yang ayie tahu.

*tahulah sangatkan. pergi sana semata-mata hendak berjalan sahajakan. hahaha

selain itu, sebelum balik rumah balik ke UPSI kami dapatlah sedikit cenderahati daripada pihak kilang. nak tahu tidak kami dapat apa? kami dapat layat and surat khabar Harian Metro secara percuma okay. haha dapatlah kurangkan perbelanjaan beli surat khabar walaupon sebenarnya ?

*biasa memang tak beli pun surat khabar sebab selalu baca free dekat library sahaja. haha

26 comments:

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

owh pegi NST upenye..simpan elok2 paper tu buat kenangan..hehee

shahdiana said...

harini tu tarikhnya ye...kena frame paper pasal dapat free..hahhaha...
jemput join GA

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/12/giveaway-sticker-kereta-aku.html

Ezad Skytech said...

buat frame la Harian Metro tu..kenangan kot...hee :D

Yatie Awang said...

wah..best ni pergi melawat wartawan...best tak tengok dia orang bekerja

diana said...

suratkhabar je??
ala..ingtkan dapat makan2 free ke..
hehehhe

Tukang Karut said...

Kedekut!


~~ Aku pun sama je, aku tibai yang pejabat punya... hoho...

amny said...

wahhh ` pergi tak ajak pon *tibe2 .. hehehe

Wanie said...

die bagi surat khabar untuk sebulan ke ayie?hehehe...

ape kes dengan adam adli ni?tak paham sis..haha

Bui Junaidi said...

untunglah dpt news free..leh buat bungkus belacan..kekeke

azwa amani said...

baca metro online je, kat putrajaya susah nak jmpe surat kabar.. huhu..

adam adli, senget, gila-gila.. dia okey sebenarnya, teringat plak time berlakon dnegan dia masa orentasi UPSI.. lawak kott.. time tu awin jadi doktor, dia jadi penagih dadah, takde kemeja putih, dia bagi pinjam baju dia.. he is a nice person actually,..siapa yg mnegenali baru dia mengtahui :)

safwanmahzin said...

dapat surat khabar untuk hari 2 ke??

Rozuan Ismail said...

meh hantar kat ukm eyk surat khabar free

ZWAN SABRI said...

Jangan tiru macam Adam Adli ye.. btw, nak paper satuu.. HEHE

hawiz said...

wahh....nk free!!

adan said...

sy baca paper kat restoran je.. hahaha... itu pun klu ada masa..

hawiz said...

bace paper on9 jer..huhu

ILA HonEyBuNNy said...

bagus2...

tetiba rasa lama ja xbca surat khabar..ehheheh

Zul & Azizi Boarding Pets said...

Dah exchange banner ayie...Jangan lupa exchange banner blog kami juga ye.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

alif haris said...

ouh adam adli student upsi rupanya .. huhu .. so ape cer die skrg eh ?

seronok r dpt free hehe .

wan nurul hezrina said...

oklah2 banyak berjalan luas pengalaman=)

Niena Pengembara Ilahi said...

simpan lgi xpaper free tu?

adwafarahin said...

skrng x payah bace paper pon da dpt berita dgn pantas,terutama kat twitter :P

Ayuni said...

salam, blog nie smart....

hazz death said...

haha.. tapi untung la dpt bnda free.. bkn slalu tau ble dpt bnda free.. hehe.. ^_^

alif haris said...

salam ayie .. :) lama tak singgah sini huhu ..

cik sakdi said...

ayie ko g NST jumpe abg aku tak,., haha aku dulu lecturer suruh bli paper NST n the star,., haram aku x bace.. huhu

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014