December 20, 2011

eh, muka budak ini sangat kiut

السلام عليكم

*ada rasa nak tampaq muka tak?

apa macam you all semua sekarang ini, adakah berada dalam keadaan sihat? huhu ayie, ada rasa macam nak tampaq muka hang tak? tak reti nak update blog ker? ataupun hang dah lupe yang hang ini memang ada blog. macam biasa sekarang ayie sudah berada di minggu ke empat belas kuliah and then next week adalah minggu study week and after that final. 

final wey, mean ada lagi 5 semester. haha *abaikan

berapa banyak kali "and" lah hang niekan ayie nak tulis, tapi realitynya memang banyak and pun yang aku tulis itu. hoho sebenarnya tak ada apa-apa pun nak cerita cuma nak merapu sahaja pagi-pagi ini sebelum bergerak ke kampus menjalankan tugas sebagai pelajar yang cemerlang. gituuuuu seriusly memang kejap lagi nak pergi kampus sebab nak jumpa DEKAN hantar surat permohonan tambah jam kredit and then terus lepak library selesaikan apa yang perlu diselesaikan.

one more thing, actually paper first ayie bermula pada esok hari iaitu bermula dengan paper arab komunikasi I. haha korang rasa pelik tidak? adakah korang tidak pening, budak major matematik, minor fizik and bahasa arab komunikasi I. okay memang tidak pelik, korang boleh abaikannya. yang pasti cuma nak sampaikan salam rindu sayang azrin rahim untuk korang semua. hehe

apa yang aku tulis ini ea?
rasa macam nak tampar sahaja laju-laju.
tapi sebelum itu, apa kata layan muka ayie yang paling cute-miut dekat bawah ini.
*perasan kejap okay.

kiut-miutkan. *abaikan

mood: dekat library layan buku arab kejap.

21 comments:

Anum said...

cute sgt nie

Fyqa said...

good luck utk paper 1st!~

Yatie Awang said...

kiut??? ye lah...kiut lah sangat hahahaa...

good luck buat Ayie

Rozuan Ismail said...

ayie.rindu blog ni.cantik header.hoho..

Tukang Karut said...

kiut!

diana said...

lamanya tak update blog..
ingtkan nak bersara dah..
;p

Citarasa Rinduan said...

entry ini buatkan hilang rindu sis.

dik.. moga kamu sentiasa sejahtera. dapat menjawap paper dalam keadaan rilek...

kak doakan kamus entiasa berjaya..

safwanmahzin said...

memang kiut miut la...=Dblog poj makin santek'''

k e y r i said...

alololo tiut miut nyewww

ok bhahahhahahahaha :p

azwa amani said...

pizza hut tg malim kan????

Wanie said...

cehh..jangan nak pasan sangat boley tak?? hehe..lain la muka sis yang tempek kat sini :P

ala arab komunikasi kacang je ayie..hehe..bukan ke dah penah belajar, xleh pilih subjek lain?

buat yang terbaik ye..nanti sis belanje sky juice :D

ABU said...

wah lama hilang kan..

btw, good luck paper hari ni..

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

lmanye ayie xupdate blog....haha dah kiut miut ye skang...;)
arab komunikasi walaupun senang tp akak xpenah dapt A pun...haha

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

opps lupa lak nak wish: gud luck ye first paper and next2 paper tu...wat elok2 ya dik..;p

chemay said...

ayieee.
goodluck tauuu
:)

Ezad Skytech said...

perghh...gambar bukan main sopan ye ayie...heee..

#all the best untuk exam nanti ye..:D

IMANSHAH said...

wah wah wah

Bui Junaidi said...

bukan jer kiut,malah miut..hehehe

Daddylicious said...

lama betul bertapa ingatkan dah lupa pasal blog...


kiut la kalau tak kiut tak kan berani tampal kan...hehe

amny said...

olololohhh.. tiuttnyeeee..hehe

Anies Anierah said...

gudluck dalam apa yang anda lakukan..btw..kiut..nice blog..klu sudi jenguk blog kite pla..http://dibawahcahayalampu.blogspot.com..terima kasih..^_^

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014