March 31, 2012

sambung belajar dekat US?

السلام عليكم

masa berlalu dengan sangat pantas sekali sehinggakan ayie lupa apa yang telah berlaku. alhamdulilah bakal memasuki minggu ke-7 di universiti. sangat indah sekali kehidupan semester ini kerana Alhamdulilah more better daripada sem lepas dan ambil iktibar daripada semester lepas juga.

first of All nak ucap tahniah dekat empat orang sahabat ayie iaitu faez sam, muna, wada dan rafidah. serius sangat terkejut dengan mereka sebab dapat buat pengajian selama satu semester dekat overeseas. wey korang, buat gua rasa tercabar seketika. bilalah nak merasa udara United States (US) tukan. haha apa-apa pun jgn lupe niat utama korang pergi kesana adalah untuk menuntut ilmu, insya-Allah aku bakal menyusul kelak. cewahhh

yang pasti tidak dapat nak kenalkan muka depa sorang-sorang sebab takut depa malu sahaja nanti. cuma boleh ayie kepilkan sedekit info berkenaan dengan U yang bakal mereka pergi sahaja. jom layan gambar dekat bawah ini kejap.


apapun tahniah buat mereka berempat semoga mereka terus berjaya dan berjaya walaupun di negara orang. *jealous dengan depan. 

15 comments:

semutsengal said...

Err,

takpe nnt mana tau rezeki kau pulok. Jangan lupa ole ole dekat aku heh !

cucu umie said...

@semutsengal

ko nk oleh2 ap..huhuhuhu

azwa amani said...

faez dapat... insyaAllah, mungkin rezeki ayie di tempat lain :)

Rozuan Ismail said...

InsyaAllah ayie pon boleh dapat. mungkin nasib belom lagi

cucu umie said...

@azwa amani

awien, insya-Allah kalo ad rezeki.. yg pasti bersyukur..

cucu umie said...

@Rozuan Ismail

kalau adik peg nak bg apa?? heheh

CintaZulaikha said...

wowwwww, peluang baru yg harus digapai tuh. tahniah jugak pada depa

Yatie Awang said...

Assalamualaikum ayie..tak pe InsyaAllah nanti adalah tu rezeki ayie pulak ek..belajar rajin2 tau

adan said...

tahniah pada rakan2 ayie.. semoga ayie pun dapat menyusul mereka.. hehe

Citarasa Rinduan said...

tahniah bt sahabatmu sayang

insyallah.. peluangmu 1 hari nanti

syAzAnA said...

takpe. ada lah rezekinya tuuu. amin. :)

adwafarahin said...

alahaaaiii!! seronoknye!! tahniah utk dorang :D

Alia Nur Jazlia said...

Alhamdulillah, congrts untuk depa.

lama alia xsinggah blog azrin :D

c'axoera ヅ said...

inshallah kan

Nurlyla said...

uiyoh.. huhu, mak suruh sy study luar negara.. tpi sy yg xnak.. jaoohh..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014