December 30, 2012

Suasana Sehari Sebelum Exam

Assalamualaikum

petang-petang macam ini hujan pulak tapi seronok juga sebab layan si mamat poyo dekt KUO ini. haha macam biasa siapa nak tahu aktiviti kamu sehari sebelum exam, jom kita lihat dekat bawah ini. sangat berguna untuk dipraktikkan untuk masa hadapan yang penting always smile. :)

yang pasti ucap syukur dahulu sebab esok akan bermula exam bagi pelajar degree di Universiti Pendidikan Sultan Idris. mostly esok ada dua paper and one more thing ayie akan seat 5 paper for this semester. antara paper yang bakal ayie duduki ialah paper Thermodynamics, Complex Variable, Electromagnetism, Ordinary Differential Equation and Statitic and Probability

alamak dah mula melalut pula, sebenarnya nak tunjuk gambar ini sahaja dekt korang sebab korang boleh praktik kan bagi menghadapi examination kolej. jom layan gambar dekat bawah ini. hahaha

jeng
.
.
.
jeng
.
.
.


ok inilah aktiviti yang telah kami lakukan. mungkin boleh praktis untuk masa akan datang. jumpa dilain entry pula. 
saja nak post bagi hilangkan rasa bosan sehari sebelum menghadapi exam
apa-apa pun all the best untuk semua yang bakal menghadapi exam
wish all the best o all of you :)



17 comments:

Mustaqim Musa said...

gmabar aku!

zuhaida said...

good luck! :)

cikghah said...

good luck exam

citarasa rinduan said...

insyallah..
moga semuanya dipermudahkan



all the best adikku...

Syue Mustafa said...

Gud luck Ayie.....

The ShomeL TwinZ said...

kite slalu gak dlu klu nak exam aktiviti mcm ni laa buat, hehe
apepon gd luck utk exam ea..:)

Tukang Karut said...

teringat zaman dulu2...

cucu umie said...

@Mustaqim Musa

awat dgn gambar hang..
ad masalah ker??

cucu umie said...

@zuhaida

tq so much

cucu umie said...

@cikghah

tq akk

cucu umie said...

@citarasa rinduan

tq akk.. xsabar nak terjah rumh akk abis exam

cucu umie said...

@Syue Mustafa

tq kak syue

cucu umie said...

@The ShomeL TwinZ

hehe...kan aktiviti mcm nielah syok n xstress pon..hehe

cucu umie said...

@Tukang Karut

heheeh..makne yer bro pon biase bt mcm nielah kan.. ok2

Mustaqim Musa said...

letak la yg macho macho sikit

cucu umie said...

@Mustaqim Musa

ok lain kita pergi photoshoot dulu ea baru masukkan gmbo dlm blog aku.haha

Ezad Skytech said...

ni namanya makan berjemaah...heee~

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014