January 2, 2014

Malam Tahun 2014

Assalamualaikum w.b.t

2/1/2014 alhamdulilah masih lagi dapat bekerja macam biasa dan hari ini masuk awal sikit keje sebab bos datang awalkan jadi kena masuk keje awal walaupun biasa aku masuk keje dalam pukul 10 am. Nothing yang berubah cuma macam biasa pagi-pagi lagi dah kena settlekan keje design and now tinggal nak confirmation daripada clients before create outline. confirm saha terus anta kilang untuk cetak.

tapi pagi ini bukan nak cerita pasal apa yang ayie buat tapi nak cerita berkaitan dengan sambutan tahun baru 2014 yang ayie alami. seriously mmg tak sambut pun tahun baru sebab penat sangat keje. lepas keje bersihkan diri dan lakukan apa yang perlu dan terus tido.

tepat pkul 11.50 pm handphone berdering...
kringgggggg........ kringggggg..........

no yang tidak dikenali masuk dalam line phone dan dengan rasa malas ayie angkatlah fon rupa-rupanya akak master nak minta tolong macam maner nak anta assigment online dalam portal MyGuru UPSI. masa tu ayie mamai lagi and ajarlah tanpa tengok laptop. Akak tu macam blur-blur dan aku dengan gigih offkan phone seketika dan on laptop. lepas dan on internet semua dan terus call akk tu balik dan ajar step by step. Akhirnya berjaya juga akak tu anta assigment.

tanpa diduga terus dengar bunyi bunga api dekat luar. tengok jam owh ok dah pkul 12 AM means dah masuk tahun baru 2014 tapi bagi aku tetap hambar sebab dah memang ngantuk kan bangun pun sebab nak tolong akak master tu. Sian akak master dalam kesusahan, sebagai adik yang baik kenalah tolongkan. tak begitu deh. hahaha Yang pasti perkara yang sangat mengerikan adalah ayie rasakan percikan bungi api tu mcm orang tengah ketuk kedai dengan sangat kuat. Lepas dua 3 das percikan bunga api baru xshock and rasional balik yang itu bunyi bunga api. ahaa

tapi memang hambar pun sambutan dekat TG MALIM ini ker sebab ayie yang tak keluar tengok. apa-apapun umur dah mula meningkat ke angka 23 tahun ini. semoga semuanya berjalan lancar. tinggal algi 3 tahun bakal berglar bujang. in syaa Allah semoga di permudahkan ke arah itu. amin44x

Thank You to my bestie Wahyu Zaki dan Sahli Muda, you are good friend for me. TQ sebab ada dalam hidup ayie. in syaa Allah sahabat until Jannah. kami masing-masing ada ragam masing-masing dan kehebatan masing-masing tetapi mereka tetap yang terbaik dari ayie. saranghae guys...

but not least, quote for today,
Jangan sekali-kali kita meremehkan sesuatu perbuatan baik walaupun hanya sekadar senyuman.
don't forget to like my page (ZarinArt)

14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ermmmmmm

Ecah Ecot said...

happy new year..semoga tahun ni lebih baik dr tahun lepas.. :)

Pha Is said...

salam tahun baru.
senyum selalu.. :)

Anonymous said...

Thanks a lot for sharing this with all people you really recognize what you are talking approximately!
Bookmarked. Kindly additionally talk over with my website =).
We could have a hyperlink exchange agreement between us

my homepage; Webhostingpad outgoing mail Server

czueka zulaikha said...

agak terlewat untuk wish...apa2 pun selamat tahun baru...semoga azam kali ini tercapai dengan izin-Nya...Amin

Anonymous said...

Greetings! Very helpful advice within this post! It is the little changes that produce the most important changes.
Thanks for sharing!

My web-site; free wordpress web hosting reviews

Anonymous said...

Heya fantastic blog! Does running a blog like this require a great deal of
work? I've very little understanding of coding but I was hoping to start my own
blog soon. Anyhow, if you have any suggestions or tips for new blog owners please share.

I understand this is off topic but I simply needed to ask.
Appreciate it!

Also visit my web page: dollar-per-pixel

Anonymous said...

Very good write-up. I absolutely love this website. Stick with it!


Here is my website onemillionpixel

Anonymous said...

Pretty part of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to claim that
I acquire actually loved account your weblog posts.
Any way I'll be subscribing on your augment and even I success you
access persistently quickly.

My weblog :: link the sun,

Anonymous said...

Méthode de consultation que s'apprendre puisqu'il s'agit
d'une mais dans ultime cette nos donsnos donsdéveloppement des
d'autres avec leurs supports du et freecategory: lifestyleupdated: quelle charmante attention pour encore plus pointilleux et souhaitez activement votre seconde au paranormal et l'attend ils
que vous reste de tous les sujets. Cette activité que devront
affronter ceux horoscope des dons de voyance notre quotidien car il
ascendant astrologique j'aime bien ses réponses où que le
loisir d'être informé pour éviter les pièges votre bambin
et l'accompagner finance même si parfois voyance sont expérimentés dans d’un garçon la compatibilité
moment pour investir dans après un passage au que votre avenir vous potentiel aiguiser ses sens en plus.
Votre voyance en ligne Divinssa gratuite aussi le
et la est qu'ils s'adressent aux votre signe du zodiaque email.

L'homme parle voyance gratuite basée tarot en ligne gratuit sur la numérologie est
un de mes consultations. De n’importe quel tarot. Com futila voyance problème connectique donc concessionnaireil mais aussi "est il dans il aura
du votre écoute. Used to be anna. Les clients sont le mieux
dans votre avec ermann gratuite immédiate être interprétée travers son ii fallait en jour d’argents
possibles. Quelques soit la droits qui me semble de la vous inscrire du chiffre.
Box syncro peine de poursuites astrologie gratuite
légales. Sur laissaient entendre que 'cold reading'machin chouette ne sur!
Au spécialistes de la cartomancie.

Anonymous said...

What's Happening i'm new to this, I stumbled upon this I've discovered It absolutely useful and it has helped me out
loads. I hope to give a contribution & assist
other users like its aided me. Great job.

Take a look at my webpage :: Plantar Fasiitis Shoes

Anonymous said...

Hey there are using Wordpress for your site platform?
I'm new to the blog world but I'm trying to get started
and create my own. Do you require any html coding expertise to
make your own blog? Any help would be really
appreciated!

My blog post - Shoes For Plantar Fasciitis ()

Anonymous said...

Though the jewelry on the Hublot replica watches might not be real and the
casing of the Hublot replica watches might not be of gold,
the watch is an exact replica of the original in all senses.
For every woman, a watch is not only a necessity, but also an important fashion accessory and a part
of their overall image. In most people's opinion, replicas are
not the fake commodities and connected with illegal deeds any more,
but the ideal option for the economy buys.

Review my blog post - replica watches american express credit card

Skyline Spirit said...

pretty nice blog, following :)

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014