October 20, 2011

bila azrin rahim mula menulis kembali ..

السلام عليكم

lama sudah kita tidak bersuakan rakan-rakan blogger semua. ayie sangat rindu mahu pergi melawat setiap entry sahabat semua tetapi mungkin disebabkan oleh kekangan masa mungkin ayie tak dapat nak meround sangat and one more thing sekarang ayie sudah kembali ke UPSI dan berada di minggu yang ke-6. seriously, memang banyak sangat benda yang ayie nak ceritakan dengan rakan-rakan semua. hehe

by the way, ayie rase macam sudah hilang sahaja rentak ayie nak menulis sekarang ini sebab sudah lama sungguh ayie tak menaip dekat blog ayie ni. and ucapan terima kasih sangat-sangat ayie ucapkan kepada mereka yang tidak jemu datang ke blog azrin rahim ini setiap hari walaupun ayie tak dapat nak dtng balik ke blog rakan-rakan semua.

awat, ayat cik nie skema sangat ea. hehe tetapi yang pasti ayie still lagi melihat perkmbngan rakan-rakan semua walaupun tidak mengomen tetapi sempat jugalah menjengah ke blog rakan-rakan semua. ayie sekarang sudah yakin nak buat tempahan templetes. kalo rase nak tengok hasilnye. mai-mai check one by one hasil idea azrin rahim ini. hehe


apa macam okay tidak? kalau raas nak tempah. korang boleh shje pergi dekat menubar tu ad tulis tempahan and dekat situ semua tetulis apa yang diperlukan jika ingan melakukan tempahan.
PERHATIAN ! kepada mereka yang blognya ayie pernah senaraikan untuk di renovate. sila lengkapkan apa yang ayie mintak. boleh lihat dekat tempahan apa yang ayie mintak and then email dekat ayie. as soon as possible. incya-Allah. ayie rase bersalah pula. maaf ye sebab ayie ada kerja sedikit. after this nak design blog filem hans and musuh saya, aziyati.


43 comments:

Anum said...

WELCOME BACK

Yatie Awang said...

wah, Ayie dah kembali, rindunya akak..hahahah salam buat Ayie

onie said...

selamat kembali ayieeeeeeeee :D

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

welcome back bro.. lame xnampak ko.. ade sihattttt :)

man yusoef said...

samalah...skrg pon mmg dah jarang update...seminggu sekali tu paling rajin sungguh lah tu

cik aisha said...

akhirnya...muncul gak ayie ni...welcome back...:)

~izan~ said...

senang berurusan dgn ayie..akak suka sgt.tq dik.hasil yg menarik =)

Cik Atie said...

wahh xsangka lak aq ko berbakat besar,, ingatkann pndai je,, hehehehe nice job,, sume template aq da tgk td..

hana said...

lama benar menyepi...
welkem back..
=D

diana said...

lama nyepi..
sibuk kemain nih..:)

Atie iskandar said...

blog da cntik lah!selamat kembali! ;)

Solihin Zubir said...

patutla lama x nmpk.. haha..
slamat kembali!
xpa2.. pelan2 kumpul smangat nk menulis tu..
biasala.. bila dh tinggal lama mmg camtu..

YOUsoF said...

Selamat kembali Ayie!

Kau dah makin maju, aku tumpang gumbira ok.. ;D

alif haris said...

ayiee !! :D
dah berkurun menyepi ..hihi

Lieyly ︱ Alia said...

lama dah ayie hilang :)

CintaZulaikha said...

kalau nak tempah berapa kena bayor??

Rozuan Ismail said...

rindu gila dekat ayie =)

Wanie said...

hah muncul dah..hehe
dok busy buat tempahan ye..
lepas ni update hari2 oke..:)

Ezad Skytech said...

lama betul ayie menghilangkan diri..
selamat kembali...hee :)

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, rajin ye Ayie buat tempahan templates tu suma.. ;)


MySuaraBlog: Sebab2 Kenapa Tiada Sesiapa Yang Membantu Budak 2 Tahun Yang Digilis Di China

Syuxer said...

selamat kembali bro..:)..lama gila ko kena culik hahaha..

zati embong said...

hihi,sebok sgt la 2 dia.

azwa amani said...

amboii..lamanya menghilang..rindu jugak kat ayie ngn adik..kim salam syg kat adik naaa...ckp leh contct2 kat mesej.. :)

Niena Pengembara Ilahi said...

lma menghilang! slmat kmbali !!!!!!!!!!!!

IMANSHAH said...

pelan2 ayie

Tukang Karut said...

selamat menulis kembali...

adwafarahin said...

lamanya menghilang yer :P

Bigdaddyz said...

selamat kembali dan kembali ...hehe

cik pulau said...

waahh..welcome back..
err.. nama cik pulau tersenarai kan dulu??
hehehe...ingat2 lupa la..huhuh

Kalamhati said...

welkam back ayie!!menyepi tp ligat berbisnes ye..hehe bagus tu ayie..nmpk gaya kena tempah gak ni..hehe

blog-tips-kurus said...

ramainya peminat Ayie.. ape tajuk 'album' baru ni? hehe!

Ini Kisah Tia said...

pewitssssss .. wlcomeeeee :)

Girsl, Awas dengan Taktik Boys

Mrs.Yie said...

selamat pulang..hehe

Aien Not Alien said...

dah lama tak singgah..hehe..

hai ayie.. :)

Hans said...

:-)

munna said...

selamat kembali ayie....cantik template yg ayie buat...

Anif Abdullah| AA said...

selamat kembali incik..hehe

Bro ahmad said...

selamat kembali..nak edit kalau ada masalah nak cari azrin je tolong bro OK.

ABU said...

ya la.. agak lama juga tak nampak.. hilang kmana perginya..

syrupmasin said...

haha..same lah dgn aku doe..mcm malas nk tulis :D

muhamad hanif said...

woooo,

kau lagi lama menghilang, g mana-g mana ? Ta ajak pun.



AHHAHAHAHAH

Bui Junaidi said...

wah..lama betul menghilang..merajuk ker..???

ctk said...

pergh, cm bes je air trjun tuuu :D

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014