October 27, 2011

saat-saat yang dinantikan lagi seminggu

السلام عليكم


bukak sahaja terus terpampang gambar dua orang kembar inikan. haishhhh tidak sabar nak balik kampung semperna Hari Raya Haji ini. mahu tahu kenapa tidak saba nak balik kampung sebab adalah mahu cium erat-erat dua orang adik kembar ayie ini and then other jobs telah menanti sepulangnya ayie ke kampung halaman. nampaknya kena prepare awal-awal ini supaya dapat balancekan juga dengan buku-buku.

kenapa ayie cakap buku-buku sebab naik sahaja cuty nanti ayie sudah ad 3 test . pertama adalah multivariable calculus, algebraic structure and fizik satu. semua subjek itu adalah subjek major and subjek minor. perghhh, dalam satu minggu itu ada tiga paper penting. perah otak lah nampaknya Hari Raya haji nantikan. huhu

abaikan pasal cerita selepas Hari Raya Haji nanti. yang pasti rindu sangat akan si twins tu. itu adalah gambar last before ayie datang balik ker Tajung Malim plus baju yang mereka pakai itu adalah baju yang ayie belikan untuk mereka masa Hari Raya Aidilfitri tahun ini. biasa dapat cakap dekat talefon sahaja dan mulut mereka memang petah sangat sampai ayie, kadang-kadang nak cakap dalam pun sampai tidak terlayan dah. hehe
yanng pasti and sudah semestinya
sayang erat-erat wahai twins
lastly, cuba korang teka? mana satu akak and adik? selamat meneka yer.

38 comments:

Rozuan Ismail said...

wan pon tak boleh nak beraya sangat.habis cuti ada midsem test =)

p/s yg kiri kakak

Wanie said...

jangan bawak balik buku banyak sangat tau..confirm tak bace..heee

hari tu dah penah teka kan..sis fail la nak teka mane kakak mane adik ni..

kiri kak kanan adik..betul tak?hehe

adwafarahin said...

alalala comelnye twins tu

nk ciomm!

hanis rahman said...

comel nye dua org niiii heheee

izfanora said...

jgn lupa baca buku.. ahaha..

biasanya, klu kembar, kakak lbh kecil dr adik.. :) mungkin kakak sebelah kiri, adik sebelah kanan.. :)

diana said...

lama tak baca entry pasal depa..

diana said...

lama tak baca entry pasal depa..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dok perantauan katakan.. kalau cuti mesti exited giler kan :) lagi2 kalau rindu pada orang :)

Tukang Karut said...

owh... "baju raya" ke ni? menyerlah... yang belah kanan tu akak...

ILA HonEyBuNNy said...

comeiinya...suka budak2 kembar neh...ehhehe

hawiz said...

waa......cumilnyer!!!..cute2..

Syuxer said...

akrabnya dorang..:)..suka melihat keakraban mereka..semoga dia menjadi anak yang solehah..

balik kampung nanti, hati2 tau..:)

Fathiah Hamim said...

eee comel nya! geramm! nanti tolong cubit kan pipi diorang tau!

hati hati balek kampung!
cuti-cuti jugak, study jangan lupa yea. hehe

iszieylyanziy said...

alahai,,comelnyaaaaa,,

Rtp Farra Arisha said...

the pretty twins ever. MMMUAAHHH to both of them :*

Ezad Skytech said...

kalau yang dok jauh tu..mesti akan tunggu cuti kan..excited je bila tahu dapat cuti...:)

Bui Junaidi said...

bui pun ada`adik kembar..2,2 lelaki tp dah besar..dh 23 thn..hehe

seronok kan ada adik kembar

wahida said...

sumpah comel!! geram la..teringin nak ada twin...


rasanya kiri tu kakak...


salam kenal..terus follow sini...

YOUsoF said...

Budak comel pakai baju comel, jadinya SANGAT COMEL! ;)


Seronok layan budak² macam ni, mulut tu laju je berbunyi..

IMANSHAH said...

budak2 masih belajar, belajar rajin2 ye

onie said...

alahai,comel ! :)

selamat pulang kekampung ayie...

Lieyly ︱ Alia said...

all the best ayie..

xdpt beza mana kak , mana adik..ahaha !

kotak bulat said...

kb pun pas naik cuti da final.. =.='

alif haris said...

waaah hardcore punye subjek tu :D hehe gdluck ..

cik sakdi said...

bukan ke taipusam tu ko pon cuti sminggu ke mcm budak2 skola?? hahah aku rasa belah kanan tu la kakak dia. eh tah2 ko pon x dapat detect mana satu kakak dia hahah

littledolphin said...

semoga berjaya untuk test anda itu. :)

saya tak tahu nak teka yang mana sat umacam ramai kata kiri tu kakak.saya nak kata kanan lah.hehe

hawiz said...

komen lgi...wahh..begitu chomel!!

syarifahsidrus said...

alahai...comel!

ABU said...

seronok la balik kg hari raya haji ni.. jumpa budk2 kecil lagi..mmg cool la..

muhamad hanif said...

kau mesti gilagilagilagilagilagilagila rindu twins kan.


Err, aku tak reti meneka lah. !

~~Ticer Wann~~ said...

comey twins tu...geram je nengok

ain dzaya said...

sweet nyer azrin..hewhewhew...
raya tak lagi..selamat hari rayer...

azrin di tag...

http://aindzaya.blogspot.com/2011/10/soalan-cepu-mas-antara-blogger.html

adakah azrin blogger sempoi?

azwa amani said...

comel betul twins ni..huhuhu..good luck ayie, stdy tau cuti ni, jgn makan jerr, dah tembam dah awin tgok..huhuhu

Niena Pengembara Ilahi said...

comelnya mreka brdua tu :D

Niena Pengembara Ilahi said...

comelnya mreka brdua tu :D

Citarasa Rinduan said...

kanan kakak, kiri adik...
kan..

wah!!mereka mmg comel...

ayie..
kak nantikan kehadiran kamu ya

cimOt said...

aq kalo boleh nak anak twin 5pasang..hahaha..terus dpt 10 kan..woahhhhh..bestnye..

Solihin Zubir said...

baju polkadot.. pndai nowh ayie pilih baju.. heheh..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014