August 28, 2011

ucapan khas dari blog azrin rahim

السلام عليكم

Allahu akhbar, tanpa kite duga incya-Allah esok adalah hari last kita berposa and then kita akan meyambut bulan syawal pula. pasti ada yang sedang meratapi pemergian bulan ramadhankan. incya-Allah segala apa yang telah kita lakukan pada bulan ramadhan ini apa kata kita teruskannye. incya-Allah sangat-sangat berguna tu untuk mendidik jiwa.

ayie ingin memohon maaf jika selama ayie bersahabat dengan kalian semua ada menyusahkan  and mana tahu ada koment yang ayie berikan sahabat semua tidak boleh terima. ayie mintak maafnya. tiada apa yang boleh ayie berikan kepada kalian semua cuma dekat bawah ini ada somthing untuk kalian semua.



p/s: first time buat banner pakai adobe photoshop. hehe
p/s: alhamdulilah ayie dah siap renovate satu blog. nak terjah tengok link ini. ada lagi 14 blog kena siapkan.
p/s: maaf zahir batin aku pinta jika dalam setiap perkenalan kita ada aku pernah melakukan kesalahan.

55 comments:

Citarasa Rinduan said...

cantinya kad nie dik..
SALAM LEBARAN jua untuk kamu..
kak pun nak abmil kesempatan mohon ampun dan maaf andai kak ada terkasar bahasa ya..

Tukang Karut said...

Mudik sungai di pagi hari,
Menebar jala menangkap ikan,
Tukang Karut menyusun sepuluh jari,
Terpincang kata harap maafkan…

syrupmasin said...

selamat hari raye..haha..comel doe tuh :D

muhamad hanif said...

weewiitt,

kad raya gif gitu.

cool !

Hans said...

selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir batin

zie_ira said...

salam lebaran ^_^ ,,

comel kad raye itu,^^

lyndaz said...

waaahhhh..
cute2! XD

slamat raya azrin.. :))

alif haris said...

uwaaaah kad raya ayie blink2 gitu .. cantik maa :D

Freaky said...

cantik la ayie banner tu.. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin :)

aiman fanboy k-pop said...

memang kreatif......cantik + cun banner tuh...selamat hari raya jugak..waiting for duit raya nih..mana?

Scarlett O'Hara said...

Selamat hari raya juga mudah2an raya kita diberkatiNya.

Bro ahmad said...

selamat hari raye ayie..cntk dodol 2 ...bro suke

Aki said...

Salam Aidilfitri buar azrin rahim dan keluarga ;)

man yusoef said...

selamat hari raya untuk ayie sekeluarga juga....raya nnti jemput dtg rumah..ha ah, kg kat Batu Pahat je, kat PT sulong...>.<

Mr.Thinker@Ali said...

pergh, hebat adobe. ajar ali..!! :p

selamat hari raya dan maaf dunia akhirat. :)

Mrs.Yie said...

selamat hari raya ayie..moga2 dapat banyak duit raya tahun ni ek..hehehe :)

IMANSHAH said...

Happy Eid Mubarak ya AKhie

IMANSHAH said...

Happy Eid Mubarak ya AKhie

Zul Fattah said...

slamat hari raya bro.. maaf zahir dan batin...
haha..
salam 8-2..

tia @ Ini Kisah Tia said...

wahh , mesti ayie sibuk kan .. selamat hari raya ayie :)

hazz death said...

wahh.. msti terer nie edit2 blog kn?.. ^_^ selamat hari raya.. :)

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

Selamat Hari Raya :D semoga berbahagia..









jemput datang ke blog orang tak beraya ni :)

Wanie said...

ayiee!!! selamat hari raya..makan jangan banyak2 sangat, kang pregnant 5 bulan..keke

cantik banner flash ni..sis xde adobe yang version ni..huhu

siti kektus said...

selamat hari raya! ;)

Sunah Sakura said...

salam aidilfitri ayie..maaf zahir batin atas salah silap~

Kalamhati said...

Salam Lebaran Ayie..semoga diberkati Allah..=)

cik sakdi said...

ayie.lawa la.hebat!!!! katun tu kau wat sendiri gak ke

Mia Liana said...

selamat hari raya.. maaf zahir dan batin dari akak sekeluarga...

chemay said...

selamat hari raya ayieee.
maaf zahir batinn
:)

Anif Abdullah| AA said...

encik ayie,selamat hari raya ..
maaf zahir n batin,hehe

Ezad Skytech said...

selamat hari raya ayie..(^^,)

aiman fanboy k-pop said...

datang sini tuntut duit raya...mana?mana?mana?^^

HAZWAN17 said...

selamat hari raya ayie..maaf zahir dan batin

zati embong said...

ayie, Salam aidilfitri. Maaf zahir batin..

Mr.Thinker@Ali said...

ayie. skg update raya pertama dan kedua pula lar. :)

Syuxer said...

hehhe bro pun beraya sakan gak..

selamat hari raya bro..sori baru singgah huhu..maklumlah bz gila time raya hehe..

cantik banner bro..berkelip2..hehe..

maaf zahir batin gak untuk bro..:)

Amy Syaquena said...

cantiknya, saya dah mula jatuh hati dengan hasil tangan awak sejak melihat perubahan di rumah kak ayu citarasa rinduan..berminat la untuk mendapatkan khidmat dari awak..boleh bagitahu bagaimana caranya dan berapa peruntukkan untuk template , header dan banner..

ILA HonEyBuNNy said...

selamat hari raya....

datang beraya neh...nak kueh raya dan wit raya...ehhehhe

Lieyly ︱ Alia said...

selamat hri raya jgk ayie ^^
mintak maaf kalau ada salah silap ^^

cun saja banner tuh ^^

CintaZulaikha said...

salam aidilfitri dan maaf zahir batin buat ayie dan famili...:)

yatie Awang said...

selamat hari raya, kemaafan kakak pinta andai ada yang tersalah dan terkasar selama menjadi teman blog

adan said...

Selamat hari raya maaf zahir dan batin ayie.. semoga ayie sihat2 saja..

Rozuan Ismail said...

selamat hari raya aidilfitri.maaf zahir dan batin dari wan.amboi,dah masuk u ke?

Niena Pengembara Ilahi said...

lama xsinggah sni, salam syawal :D

Anyyss Shuhaimi said...

ayie..mekasih!! :)

YOUsoF said...

Masih belum terlambat nak membalas ucapan kau ni Ayie..


Salam lebaran, salam kemaafan.. ;)

IMANSHAH said...

lama menghilang

Dun Kijang said...

lamanya ayie tak update blog...huhuuh...

tgh beraya lg ke.

ABU said...

lama menghilang...mana pergi..

blog-tips-kurus said...

dah ramai yg raye puase 6 ni bro. where r u?? :-)

Bro ahmad said...

rindu ni..pergi mana bro

Bro ahmad said...

lama menyepi...sunyi je blog tanpa azrin huhuuu

manmala said...

JALAN2 CARI KAWAN...
NICE BLOG...

cik sakdi said...

yes ayie, rindu kamu la. lame xmuncul. ingtkan merajuk dari dunia blog.kehkeh ok2 nak check la diorang punye, hehe

Anonymous said...

[url=http://masterxoloda.ru/2/item/invertornye-kondicionery-otlichie-ot-klassicheskih]как работает инверторный кондиционер[/url]

Мастер Холода – это фирма, которая специализируется на обслуживании климатической техники, кондиционеров. Это непростой вид деятельности, требующий от мастеров наличия определённого оборудования, знаний возникающих неполадок. Кондиционер является сложным устройством, вмешиваться в работу которого не рекомендуется.

[url=http://masterxoloda.ru/2/item/kak-ustranit-nepriyatnyj-zapah-iz-kondicionera]неприятный запах из кондиционера дома[/url]

В случае появления каих-нибудь помех в работе подобной техники, следует незамедлительно обращаться за помощью к квалифицированным специалистам. Они помогут продиагностировать неисправность, найти причину выхода оборудования из строя, быстро устранить поломку. Иногда кондиционеры требуют дозаправки фреоном. Эта процедура требует от сервисного инженера соблюдения техники безопасности. Кроме всего прочего, разные виды устройств требуют использования разных вариантов хладагентов. Это обязательно нужно учитывать, потому как в работе данного оборудования могут появиться сбои, которые полностью выведут дорогостоящую технику из строя.

[url=http://masterxoloda.ru/36-2011-12-28-19-11-14]конденсатор для запуска двигателя компрессора[/url]

Весной кондиционер до включения следует подготовить к дальнейшему использованию. Лучше всего с данной задачей смогут справиться профессионалы фирмы Мастер Холода.

[url=http://masterxoloda.ru/kody-oshibok/daikin-oshibki]коды ошибок daikin[/url]

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014