October 29, 2010

..:Pesanan Untuk UMI:..

.: UMI :.
Abang along xnk blik besok n xnak jumpa DOKTOR.. abang along xkisah pon pasal penyakit abang along ini.. abang along enjoy sahaja dekat sini.. abang along hendak bahagia juga macam orang lain.. abang along xkisah pon pasal penyakit abang along ini.. abang along hendak happy sahaja selagi hanya abang along ada.. UMI please faham abang along.. abang along sayang dekat UMI n FAMILY.. Oleh itu, bagi abang along untuk happy dengan kawan ya?.. kalau abang along balik rumah pun abang along xnk jumpa DOKTOR, abang along nak duduk rumah, jalan-jalan, peg men bowling, lepak tepi pantai, on9 kat retoran assalam, jerit puas-puas dekat tepi pantai., ambik lessen kereta, peg makan pizza, KFC, MCD n belajar untuk final exam.. doakan abang along Berjaya dalam kehidupan didunia dan akhirat..


.:Sayang UMI:.
.:sayang ABBIE:.
.:sayang KELUARGA:.

2 comments:

azwa_amani said...

salam ayien...awin xtahu ape masalh ayien...ade ape2 masalah leh citer kat awien ea...awien syg semua rexco awin..korg kekuatan awin...stdy elok2...jgn stress sgt...good luck yerrr...kekalkan pointer..kalu boleh sem satu nie biarlah 3.75 keatas..okeyyy

Suria said...

kejap..aku tak bpe nak phm..sape yg saket niey?

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014