January 2, 2011

buat mcm nie kalau nak dpt 4FLAT !!

assalamualaikum semua ..


yahoo semester baru bakal bermula pada esok hari . icya-Allah aka perform yag terbai utuk semester yang akan datang . bak kata pepatah. " usaha tagga kejayaa " dan jangan pernah berputus asa sebelum try melakukan sesuatu . terasa teruja pula apabila semester 1 telah aku lepasi dengan syukur berserta ayat alhamdulilah . walaupun tidak tercapai target aku, just sipi sahaja lagi nak dapat apa yang aku angankan . tapi tak apalah, mybe belum masa untuk aku memperolehinya . 


okaylah geng-geng cucu umie sebelum hari nie ayie nak cerita somthg yang agak special sikit iaitu :


tiru gaya nie kalau nak dapat 4flat 

sebelum korang tengok gaya yang aku dan geng-geng aku amalkan semasa di matrikulasi apa yang terbayang dekat kepala korang ea ?

  1. rajin peg perpustakaan : NO
  2. rajin study                  : NO
  3. tak tido malam            : NO
  4. study group                : ada kot 
haha, korang jangan terkejut aw, apa yang kiteorang lakukan semasa didewan kuliah adalah sumber kejyaan kami di matrikulasi . serius nie adalah amalam kami semasa di kuliah F1 . lagi-lagi kami nie daripada praktikum F1P7 . haha praktikum yang boleh dikataka okaylah juga . huhu puji praktikum sendiri nampak (saper lagi nak puji, kalau tak angkat bakul sendiri) . okaylah semua pasti sudah penasaran apa yang kami lakukan . jom kita skodeng . haha

 azrin rahim aka ayie

 izat syafiq aka ezart

 khoiri satar aka khoiri

syukri zainal aka syuk

comel tak gambar kami tido . haha kalau teringat kembali zama nie, memang indah sangtlah, kami nie kalau dalam kuliah memang suka tido espically akulah ketua ya . haha masuk jer kelas dalam masa 10 minit kot, terus tido tapi nasib baik tak pernah kantoi lagi dengan cikgu sebb kiteorang nie pandai cover .

geng-geng nak tahu, nielah rahsia kejayaan kami di matrikulasi . haha tpy korang jangan pulak amalkan, kami taklah gempak sangt sampai dapat 4flat . just DEKAN sahaja . haha tapi memang tak boleh belah ah kiteorang nie, masuk dewan kuliah tido sahaja . memang dah tabiat kami kot masa dekat sane memang suka tido time kuliah .

credit to syukri sebb masih simpan gambar-gambar nie aw . tak sangka aku ko masih mengigati memories terindah kita bersama semasa di zama kenakalan . haha miss you'll, bila lah masa kita berempat nie dapat bersua lagi ea ? mesti bestka, masing-masing cerita tentng penglaman dekat U masing-masing . teruja pula aku nie . harap korang pun macam tu ya .

so, korang dah tengok rahsia kejayaan kamikan . haha pasti kelakar kan . korang jangan tido pula time kuliah dan tiru cara kami . adoi, jangan ikot perangai kami yang gila-gila nie . okaylah geng semua . kita jumpa dilain entry dengan lain cerita pula . ukhwah fillah .

12 comments:

mEre HuMan Like Me said...

sama saja dgn aq..hahaha..

azrinrahim said...

mere human like me:

haha, biasalah kitakan ..

man yusoef said...

haha..budak fizik mmg otai tapi genius..tgk aku budak hayat..pon selamba gak tido kat kuliah..tp tak dpt 4 flat ah..hahaha

azrinrahim said...

man yusoef:

maner ad kiteorng otai..genius tu ..incya-Allah kot..haha btw, budak hayat semua gempak2 kt..tmpukan perhattian jer masa kuliah..haha betol tak??

ummu said...

assalamualaikum Ayie
he he, kelakar tengok gelagat you all.wah masih dapat dean's list,ya? tahniah.
entry ini mmebuatkan teringat adik akak yang suka tidur masa dalam class tapi selalu dapat no 1.
tq sudi follow teratak akak

azrinrahim said...

umu:

waalaikumsalam akak.. biasa-biasa shja..memang perangai kami macam nie..hehe

DanieL AdiE said...

khusyuknye......TIDO!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/sem-baru.html

Nur said...

haahahah..x bleh blah btul...kalo da otak geliga tido pon taker....dur..dur...

syAzAnA said...

kah3. tak boleh lupe kot duk kuliah nie. macam2 ada. haha

azrinrahim said...

daniel adie:

sir, memang khusyuk pon tido..hehe

azrinrahim said...

nur: keje kami dekat kuliah..memang mantap lh..hehe

nielah

azrinrahim said...

syazana:

memang tak boleh lupa pon..nie adlh pnglman paling masyuk..hoho

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014