January 4, 2011

maner penting?

assalamualaikum semua ..


!! gimik sahaja tajuk tu !!



 Alhamdulilah syukur nikmat Allah kita dapat bersua lagi . apa geng semua tengah buat sekrng ? apa mcm best tak masuk KULIAH dan kembali ke SEKOLAH hari nie . best kan ? first kelas shja aku sudah diberikan assignment berkaitan dengan remaja . kena cari JURNAL berkaitng remaja such as pembuangan bayi, sex bebas dalam kalangan remaja dan yang sebgainya yang berkaitang dengan tema .

Sepatutnya hari nie shja ayie ad 3kelas, 2kelas untuk subjek minor dan 1kelas subjek U . alhamdulilah, kedua-duanya dapat dijalani setkt nie . incya-Allah bertrusan begitu . Cuma tadi kelas advance calculus batal untuk semgu nie . yahooooo, boleh tido dalam bilik ?

Ko nak tido ker ? tak nak belajar dah ?

Tak xadlah tak belajar geng semua, just ayie mahu rehat sahaja seketika . first kelas shaja sudah dapat assignment daripada lect mcm yang ayie tulis kt atas tu . takkanlah nak ignore plak assignment tu . assignment tu dahlah buat dalam gouping . so, kena buat yg terbaiklah wahai geng ku sekalian . hehe
Actuallykan, ayie nak cerita tetng pakaian ayie untuk hari first g kuliah untuk semester 2 nie . haha ayie pakai bertemakan hitam, btw , nie bukan baju baru okay . bju mase time kat matrikulasi dahulu . badan ayiekan masih slim lagi, tak naik pom berat badan . so, pkai shjalah baju yang ad tu, tak naklah membasirkan duit yang tinggal baper sen nie . haha berjimat punya pasal .

Okaylah, tanpa membuang masa jom, kita saksikan gambar-gambar nie . jgn gelak okay ? ambik gambar sendiri depan cermin nie . wakaka . jeng3x






Apa macam geng semua ? haha first kuliah sudah aku lalui . tapikan nak taye geng semua nie ? sebelum melangkah keluar daripada pintu rumah itu, geng semua sudah tanamkan azam belum, sebb apa geng semua pergi ker kuliah . bukan apa, semoga niat sebenar untuk belajar itu tepat, bukan meyimpang kearah yang lain . huhu ala, ayie nie kadang-kadang bgthu orng lain, tapi diri sendiri pun tak betul but sama-samalah kita berusaha untuk saling ingt-mengigati semta-mata kerana Allah .

Okaylah, sebenarnya ayie baru balik daripada meeting dan alhamdulilah berjalan dengan lancer . harap MT yang dilantik tu, dapat menjalankan tanggungjawab dengan baik yer . ayie sentiasa sokong korang daripada belakang dan incya-Allah akan bantu geng PRD semua daripada belakang . incya Allah . ada kerja nak buat sikit, kita jumpa di lain entry dan lain masa . salam ukhwah .

p/s: sori yer muaz dan zul. Ayie join discussion malam nie lambt sikit . discusionlh sangtkan . haha

16 comments:

ChentaHati Shira said...

bgus,

ChentaHati Shira said...

bagus,

azrinrahim said...

chentahati shira:

welcome ..hehe

SyahmiFikri said...

huahua..

eh2 sama la esaiment tuh..

azrinrahim said...

syahmifikri:

sama ker ?? kamu study kt maner ??

Solihin Zubir said...

haha.. slamat ngadap asigment.. hehe..

azrinrahim said...

solihin zubir:

incya-Allah akan dpt mengdapnya dengn baik..

Zara Hannan said...

menyempat yer posing. heehhehe..

azrinrahim said...

zara hanan:

oits, mestilah sempat..hehe namapon first kuliahkan ..wakak

NUR AIN AZMAN said...

nice entry

keep it up

p/s ; jom join sini

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

jgn lupa tinggalkan komen kt link tu ya

wish me luck taw

thanks :)

Shaofie said...

jemput join segmen dekat blog. mudah je. hehehe.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

azrinrahim said...

nur ain azman:

nty ayie join yer

azrinrahim said...

shaofie:

incya-Allah ayie join..

azwa_amani said...

http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=5700711385676547262

ade tag untuk kamu..

azwa_amani said...

opsss...yang tadi tu salah link..yang ini baru betull

http://azwaamani.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

azrinrahim said...

azwa_amani: incya-Allah ...

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014