January 1, 2011

300 ker nie ???

assalamualaikum semua ..


alhamdulilah syukur kepada semua kan, kita dapat bersua lagi . wakaka tak sangka betol ayie pagi-pagi mcm nie dapat juga nak update blog . esok pagi dah terpaksa check out rumah lama 2-4-2(1), dan check in rumah baru iaitu 2-5-8 tpy tak tahu ag bilik no berapa ea ? harap-harap dapat bilik no.4 ah . haha


kenapa nak bilik no.4 ayie ?


nak tahu juga ker ? adoi, geng-geng cucu umie nie mcm tak biasa pulak kan . hehe kalau kat bilik no.4 wifi yer strength aw . alhamdulilah, senanglah nanti ayie nak berblogging dan update blog incya-Allah . geng cucu umie nak tahu tak apa yang buat cucu umie rasa teruja pagi nie . hehe 


alhamdulilah, followers cucu umie dah sampai 300 orang . 



terima kasih kepada followers semua aw, nak tahu tak siapa ea followers yang betuah tu . dia adalah seorang lelaki dan datang daripada egypt taw, nun jauh daripada bumi anbia . geng nie bakal bergelar DOKTOR taw, teruja ayie dengan gelaran doktor, walaupun dulu berminat untuk menjadi seorang DOKTOR . BTW, ayie gembira dengan profession ayie sebagai seorang CIKGU kelak . incya-Allah . nak tahu tak siapa followers yang ke-300 tu . jeng3x


al-afiq anak ayah

terima kasih kepada afiq ya . geng cucu umie boleh pegi blog anak ayah aw . kalau tak nak pon, tekan sahaja gambar afiq tu . afiq nie study di egypt aw . tak sangka ayie ad juga seorang lagi sahabat daripada sana . alhamdulilah , incya-Allah kita boleh menjadi sahabat di alam maya . hehe terima kasih afiq .

ayie, maner kamu tahu afiq nie daripada egypt ?


dah nampak belum gambar tu . afiq say dia from egypt lah . terima kasih lagi kepada afiq yer sebb sudi follow blog ayie yang biasa-biasa nie . alhamdulilah .

okaylah sahabat semua . cukup sampai disini dahulu entry ayie . kita jumpa dilain entry dengan kisah yang lain ya . ingatlah, jagalah setiap persahbatan yang kamu telah wujudkan . incya-Allah, Allah akan merahmatinya . ukhwah fillah .

selamat tahun baru 2011 . dan jadikan 2010 sebagai tahun teladan untuk terus berjaya . incya-Allah 

18 comments:

syAzAnA said...

fuyoo. baru start kot dah 300. nie yg jeless nieee. grrr


good job!

azrinrahim said...

syazana:

biasa-biasa shja .. usaha blogwalking.. hehe

qilarazak said...

haha. semata2 eyh.utk blogging je? assignment macam mane? :P

azrinrahim said...

qila razak:

assigment semua pkai tgn lh..cos pendidikan matematik maner pkai lappy..just nota jer tgok lappy.. huhu

IMANSHAH said...

Salam

Buka Hati ada damai
Buka mata ada terang
Buka kasih ada sayang
Buka kotak komen ada ucapan Selamat Tahun Baru 2011
Semoga semua harapan yang tertunda dapat dikotakan di tahun 2011 ini. Amin.

ikhlas :

Sahabat mayamu,
Imanshah

IMANSHAH said...

Salam

Buka Hati ada damai
Buka mata ada terang
Buka kasih ada sayang
Buka kotak komen ada ucapan Selamat Tahun Baru 2011
Semoga semua harapan yang tertunda dapat dikotakan di tahun 2011 ini. Amin.

ikhlas :

Sahabat mayamu,
Imanshah

Mohamadazhan hjDesa said...

tahniah bro!

Cikgu Moon said...

sioooot....apsal ak dpt tgkat tggi sgt....tgkt 8 kot...huhuhu

Al-Afiq Anak Ayah said...

thanks kepada cucu umie sebab buat entri pasal saya...waaaa..teruja betul...thnks again..nothing can do but only can say thnks bnyk2...hepi new year 2011...semoga blog anda terus maju ke hadapan...tq...from egypt with love...~

~SYAZ~ said...

wah!! tahniah2 follower da cecah 300.. =D
dan x lupa jugak nak ucapkan selamat tahun baru.. :)

azrinrahim said...

iman : thankx you..nice to meet you bro..

azrinrahim said...

cikgu moon:

best kot tingkt 8..ak tingkt 5 jer..hoho

azrinrahim said...

al-afiq anak ayah:

sama-sama..incya-Allah ukhwah yg terjalin akan berkekalan..

azrinrahim said...

syaz: thnkx you..selamat tahun baru...

Heidi Shafiq said...

happy new year beb! :)

Gayahspears said...

tahniah2...

azrinrahim said...

heidi shafiq:

selmat thun bru juga..

azrinrahim said...

gayahspears:

sama-sama..alhamdulilah..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014