April 24, 2011

lelaki lagi kreatif daripada wanita? setuju @ tidak ??

assalamualaikum semua..

apa khabar sahabat semua pagi nie. kita mulakan pagi ahad kita dengan mengucapkan syukur kepada Allah kerana masih diberikan nikmat untuk menghirup udara segar. wah.. sebenarnya ayie belom tidur lagi nie dok tengah renovate blog ayie bagi nampak lagi cantik gitu. lala tapi memang cantik pon dan tuannya hensem. (betol tak makcik??) eceh3x nak bermanje2x pulak. haha okay lah pagi ni tak xad ap2 pon yang ayie nak kongsikan cuma nak bagi tahu yang ayie dah buat header baru untuk blog yang usang ini. dan one more thing theme blog ayie kali nie adalah merah hati, putih dan hijau. lala macam apa jer kan. tapi ayie rase nie lah yang paling menawan gabungan warnanya. hehe btw, jom tengok hasil kerja ayie. 


first header yang telah ayie siapkan dalam mase 1hours. haha lambat kan ayie nak edit benda-benda nie. bukan cantik pon. lala n then tak puas aty lagi ayie bt header yang baru tapi cuma tacap jer apa yang kat atas nie. jom tengok header yang latest.


apa macam okay tak? haha header nie barulah ikut theme blog aku gitu. kalau tak cantik habak ea nak bt yang baru plak. lala gila meroyan pulak aku nie. skang tengah minggu exam tapi masih nak bt header dan cantik-cantikan blog plak. lala

and, one more thing aku blajo bt macam maner nak gnti shoutbox tu. aku bt yang baru yer dia punya tepi tu. ala tempt untuk korang tinggalkan pesanan. jom lihat apa yang telah ayie ubah suaikan.


korang jeritlah puas-puas kt sini ea. lala apa macam okay tak hasil kerja ayie nie. btw, kalo tak kemas tu fham-fhamlah. lelakikan. haha

moral of the story: setiap orang boleh melakukan apa yang orang lain boleh lakukan cuma yakin @pon tidak dengan kemampuan kita. yang penting mind set tu kena betol. kalau nak cuba sesuatu itu biarlah sampai berjaya ya. hehe (macam aku). lala

p/s: jom study sama-sama linear aljebra wahai budak At14. haha


10 comments:

En iLham said...

cantik gile ayie
kagum aku tgk
tak pandai aku nak design sampai jadik macam ni
kalau nak tukar pun gune template designer jer
tak pandai main html pun
photoshop lagilah haram..haha

IMANSHAH said...

salam

buat kan abg satu??haha

hana said...

haha..
disebabkan laki agi kreatif pe kate awk uat kan saye(perempuan yg x kreatif) ni satu header..
hahaha

azrinrahim said...

en ilham:

biase2 shjalah..xad beza pon..skit shja ayie pandai nie..lagipon dlm poses untuk mantapkan lg..hehe

azrinrahim said...

imanshah:

abg iman nak tema macam maner,,,lala guaw jer,,ayie tak reti sgt pon.lala

azrinrahim said...

hana:

nie perli ker apa?? haha biase2 shja..incya-Allah ad mse sye btkan ya

elinADNAN said...

kalaw nk mintak tolong buatkan satu boleyh??hehehe

azrinrahim said...

elinadnan:

incya-Allah kalau ad mase nty sye btkan ya,..huhu kalo tak cantik jgn marah..huhu

hana said...

haha..
mane de perli la...
saye harap awak de masa la ye..
=D

azrinrahim said...

hana:

incya-Allah ad mase nty ya. hehe tpy header ana memang cantik pon.. lala

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014