April 26, 2011

lelaki memang hot lah berbanding perempuan !!

assalamualaikum semua..

pagi-pagi yang indah ini bestkan kalau dapat per jogging and then lepak kedai mamak lepas tu peg usha awex kat tepi pantai. biaselah kalau ak peg jogging, aku akan peg jogging kat tepi pantai. pergh memang ramai lah anak dara. lala oits, tapi aku taklah usha anak dara pon. kecian diorang kalau dipermainkan. haha (gelak jahat jap). lagipon kecianlah kt orang tukan nty makan hati. (untung makan hati daripada makan jantungkan?. 

saper sokong ? angkat tangan macam saya. lala okay, tak yah nak mengarut pagi-pagi nie. macam biase aku suka straight to the point. entry kali nak merapu jap pasal dunia belajo. lala aku nak cerita tentang lelaki lagi hot daripada perempuan. haha hot ni bukan hot apa cuma hot dalam pelajaran sahaja. macam biase aku lelaki mestilah sokong lelaki (walaupon sbnarnya 50-50). balik tajuk asal. kenapa lelaki lagi hot. sebabnya lelaki memang rajin belajo tu daripada perempuan tetapi belajo last-last minit (tak semua belajo last minute, kecuali aku jer). korang nak tahu somthng. semalam dok tengan buat entry pasal ini. klik sini. ad kak diana taye macam nie. jom lihat gambar yang tentera dibawah.


pe macam okay tak ayat pertayaan kak diana nie. ala daripada blog senyum-senyum gitu. okay ak buat muka senyum jap. :-). btw, nak tahu ker aku jawab apa. jom terjah gambo nie plak.


huhu, okay x wahai kaum adam semua? haha (gelak jahat jap). nak kate isu nie sensitif ataupun tidak terpulang ah dekat luar sanekan nak cakap apa (bajet hot plakkan, macam blog otai pulak). tapi yang aku rasekan sebenarnya lelaki dan perempuan sama shaja tiada perbezaan. masing-masing hot dalam pelajaran mahupun memgulangkaji pelajaran. walaupon realitinya lelaki kurang dekat U niekan. lelaki bukan apa nak bg peluang shja kat wanita supaya bekerjaya. lelaki dok umah jadi MR. MAMA jap .lalala (grenty aku kne tocer kuarkan statement tu). okaylah, lelaki dan perempuan tidak ada perbezaan dalam pelajaran nie. dalam contact lain, usaha itu ditentukan oleh diri sendiri. mungkin ad yang kata, perempuan kena dok umah jage suami dan anak. now, perempuan lagi demand sikitlah. lala (sikit jer). 

okay, apa aku mengarut nie. sebenarnya kerajinan seseorang itu menuntut ilmu adalah berdasarkan kehendak sendiri tidak kire lelaki @pon perempuan masing-masing mempunyai style study mereka sendiri.

moral of the story: lelaki dan perempuan memang hot dalam study nie sebb setiap orang mempunyai style study yang berbeza disamping unik tapi yang penting tujuan asal utama adalah bagaimana cara kita untuk menerima ilmu yang kita study. kita yang tentukan sendiri. bak kata pepatah, " tepuk dada tanya selera". 

selesai sudah entry mengarut semua. pagi-pagi selasa nie kena ready untuk berhdapan dengan exan petang nie. lala jumpa dilain entry dengan kisah yang hot taw. chawww..

17 comments:

azwa amani said...

takkkkk..budak perempuan paling rajin stdy...lelaki ni, nak eam baru bukak bku buat revision werkpp :P

azrinrahim said...

azwa amani:

lala, maner as semua laki macam tu..lala sama jer, perempuan pon ad yg macam gitu gak..lala btw, lelaki okay sikit kot..huhu

Kejora said...

salam,

pompuan lah paling rajin study!!

Novelgurl said...

Haha ..apa nie ? huk2
Yang rajin beljrnya perempuan rh.Lelaki y beljr last minit tuh..aiseyh !

azrinrahim said...

kejora:

kenapa perempuan juga.. perempuan pon ad blajo last minute..

azrinrahim said...

novelgurlz:

yeker?? same jer kot?? lalala

Arpiiz said...

permpuan rajin study awal2, lelaki rajin study last2..hahaha

aneyda said...

prempuan rajin stdy dr lelaki. tp bile lelaki stdy.. dorg akn lebih hebat dri prempuan...

azrinrahim said...

arpizz:

haha..tak juga..ad juga yg study awl mcm ak nie.. lala poyo jer ayat kan..

azrinrahim said...

aneyda:

ayie sokong diaitu..lala bernas ayat kamu..

sweet stalker said...

bagi atien budak perempuan yg rajin study..yg study dr awal sem smpai lah nak ke final. kalau lelaki nak exam baru rajen study.. huuu

sweet stalker said...

bagi atien budak perempuan yg rajin study..yg study dr awal sem smpai lah nak ke final. kalau lelaki nak exam baru rajen study.. huuu

azrinrahim said...

sweet stalker:

atien pon same juga..yerlh.. perempuan memang..lalal

Nasriq said...

study nak pandai atau tak payah study dah terlebih pandai... mana lagi hot?

azrinrahim said...

dua2 memang hot..lalaal

diana said...

tapi pompuan lagi rajin la..
boleh bangun jam 3,4 pagi semata2 nak study..
orang lelaki??
tak de nye...
heheehhe

azrinrahim said...

kak diana:

kami pon bgun kol 6pagi..okay jer..haha sape soh bgun kol 3,4 pagi..lala

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014