April 21, 2011

saper kate aku tak boleh kalahkan budak SUKMA !!!!

Assalamualaikum semua..

Apcal lak aku pagi-pgi ni tak tido lagi ea. masih lagi mengonlinekan diri untuk menulis Sesutu diteratak usang ni. Menulis tentang Sesutu yang boleh memberi manfaat bersama dan dapat dikongsi untuk generasi akan datang incya-Allah. Wah3x, ayie sudah mengarut nampaknya apabila mula berbicara mengenai masa hadapan. Haha bukan apa Cuma kadang-kadang terfikir shja tentang dunia masa kini yang bakal menghampiri akhir zaman. Macam-macam perkar telah berlaku bukan. Ad yang negara sedang berperang, pemimpin yang tidak amanah dan so on.

Alamak, ayie dah mula lari tajuk lah pulak. Hehe sebenarnya entry kali ni ayie nak cerita yang ayie sekarang sudah berada di bumi UPSI dan selamat samapai pada pukul 2.30pm. perjalanan daripada negeri MELAKA sehingga ke PERAK nie mengambil masa selama bape jam ea? Jam ea nak kire?
.
.
.
.
.
Okay mengambil masa selama 5jam shaja. Huhu 5jam duduk dalam bas, cuba shbat byangkan. Sebenarnya dalam bus tu nak update lah pasal kisah kt MELAKA tapi tak ad feeling sevv terlampau sejuk sangt air-cond. (walaupun sebenarnya 28jam ayie tak tido sebb blajo calculus before blik KHAR). Rajin tak anak PAK RAHIM nie. Dekat rumah blajo jer. Haha sebenarnya nak tahu apa terjadi dekat rumah, terjah entry nie ya. Klik sini.

Tadi petang before sampai KHAR, member anta mesej cakap petang nie ad perjumpaan petanque dekat padang lagipon nak bt game sikit before pulang bola petanque tu. Kiteorang tak jadi peg MASUM sebb UPM iaitu tuan rumah sendiri mengugurkan acara tersebut. (ssedih yang tak terhingga). Haha (poyo jer). Nak tahu tak masej tu berbunyi macam maner. Jom layan kat bwak nie.


Macam biase ah lepas asar jer kiteorang gerak g kampus and then time tu hujan. Kiteornag ingt tak ada ah latihan tu yang kiteorang blik KHAR blik. Sapai shja bilik bukak laptop ingt nak update blog tapi tibe2 faez datang cakap ad petanque. Kena peg kampus blik. Haha satu kerja jer. Sampai jerk t padan terus latihan dan kiteroang pon main petanque. Sebelum main tu kiteorang kena cari kumpulan. Kumpulan genap dengan ganjil. Aku dapat genap. Satu geng dengan abg faiq dan abg khidir and faez with kak zatun dan abg aki. Cuak gak sebb team faez ad budak SUKMA tu duaorang . sape lagi kalo bukan kak zatun pemenang pingt emas petanque kat MELAKA dan abg aki pemeng pingt gangsa SUKMA. Korang cuak tak. Haha and then macam biase kiteorang men dan akhirnya kami menag dengan game point 13-11. Yahooooooooooooooo.. gembira kot dapat kalahkan mereka dan aku bertindak sebgai pointer.


Okaylah sampai sini dulu entry ayie. Kita jumpa dilain mase denga entry yang lain pula. 

10 comments:

syAzAnA said...

oi ayie! tu lah kau, lama lagi xdtg blog aku. kan dah terkena kejutan budaya. keh4

fuyooo. cayalah korang. salutee!
yakin tuh kkdng perlu ade.
weee~

azrinrahim said...

syaza:

haha, nak dtng apa ya..busy lh vik kak oi..haha biase2 shjelah..cuma training jer..tpy kalo real memang kiteorng kalah ah.. haha

Woofer Storm said...

thniah bro..cayalah..


*yang penting yakin,usaha ,dan doa insyallah suma leh.klau kalah juga,mgkn rezeki lum lagi..cayalah^^

azrinrahim said...

woofer storm:

thankx bro..nie game bhase jerlh bro..game kami2 bdak2 petanque..

azwa amani said...

wahhh..tahinah ayie.. :)

azrinrahim said...

azwa amani:

same2..tak xadlh..nie game kami2 shja budak2 petanque..hehe tpy bangga gak dpt melakkukan perubhn dripada segi permainan

:Cikgu Akim: said...

hebattttttttttttttttttttttttttt!!!

azrinrahim said...

cikgu akim:

xadlh..biase2 shja..rezeki alhmadulilah..

dina darwina said...

yakin boleh!!!!!!!!!1

azrinrahim said...

dina:

incya-Allah..thnkx dina..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014