April 25, 2011

sape buat aku angin petang-petang nie !! perghhhhhhh

assalamualaikum semua..

perghhh petang macam nie ad jer nak buat aku anginkan. aduyai, bila nk bukak web tu, tibe2 jer laptop aku jadi freeze. aku ingt mula-mula tu biaselah, laptop ak nie hang ker sebb dah lama guna. (lama ker ea? baru 9bulan kot. ad grenty lagi). tapi sampai tiga kali aku bukak web tu, lappy aku terus hang juga. memang aku tak bukak ah web tu. sampai bila-bila pon aku tak akan bukak lah. tension mcm nie. kecian kat lappy aku nie. penat kumpul wet nak beli lappy nie. lala 

okay, lepas sudah angin aku petang nie. haha senang jerkan aku nie. bila marah, terus luahkan and then baik balik mood macam biase. okaylah tu kan!! untuknye makcik tu dapat saye nie. lala (perasan kejap). tapi kalau betol pon tak salahkan makcik. lala setakat nie makcik belom kena marah lagi kot sebb jarang mesej makcik, time penting jer baru nak mesej makcik. haha pandai tak ak cover yang memang tak cover line pon. huhu 

seterusnya, masuk perenggan yang kedua. perenggan nie baru nak cerita tentang apa yang aku bt daripada semalam. haha aku tak buat apa-apa pun cuma tak tido lagi. jap lagi nak tido and sambung blik study LINEAR ALGEBRA lepas isyak. wow, rajinnya aku nie. (memanglah rajin, esok petang ad test untuk subjek tu). okay fine, aku mengaku aku agak rajin bab study nie. haha actually baru lepas ayie study dengan member-member. syok giler sebb jadi tutor diorang jap. haha tak pandai mane pon ann then belom bis bt revision dah nak mengajar orang. bajet hot lah ko nie ea azrin.haha bukan bajek hot, tapi memang hot.

lari tajuk pulak, sebenarnya nak cerita yang best kot study group ni sebb dapat tukar idea secara tak langsung dan aku dapat bt revision dua kali sebb mengajar diorang disamping aku dapat mengajar bab yang aku tak study lagi. hebat tak aku? haha (gelak gila jap). okay sambung balik. banyak benda yang akan kita perolehi apabila study group nie. dapat kongsi idea dan sama2 selesaikan soalan yang agak rumit. dengan ada idea bernas daripada member semua, selesai sudah aku study bab 3, 4, dan 5. wow, 2jam 3 bab sekali. lala (okay jgn comment yang bukan-bukan). kiteorang ad skip juga untuk sambung malam nie. btw, nak korang semua doakan ayie semoga dapat jawab dengan baik untuk exam esok. esok adalh paper linear algebra. 

moral of the story: jgn kedekut ilmu yang kita ada. kita kena sama-sama kongsi yang ilmu ad supaya orang lain dapat manfaat dan kita dpt pahala. incya-Allah. disamping itu juga kita dapat menyelesaikan masalah dengan cepat serta idea yang bernas akan timbul secara tidak langsung dalam menyelesaikan masalah.


12 comments:

izzaidah mohtadi said...

siapakah makcik itu ? haha . macam tahu jerk ^^

azrinrahim said...

izziadah mohtadi:

siapa?? xad sape2 pon..makcik tu kt rumah jer..lalala

Suria said...

hish. budak nih. jgn kau berani berani marah makcik itu. paham tak ?

azrinrahim said...

suria:

banyaknye back up..aduyai, matilah macam nie..saye baiklah.. xakan marh dia pon..dia rusuk kiri sye, incya-Allah...

sweet stalker said...

gud luck utk esok ye.. :)

Suria said...

wow ! haaa..tau takott...siap kamu, sekiranya terjadi sesuatu..hurm, inshaallah..saya sentiasa mendoakan kamu berdua !
:)

IMANSHAH said...

Alhamdulillah, sharing is caring

azrinrahim said...

sweet stalker:

incya-Allah..thnkx doakan ayie

azrinrahim said...

suria:

terima kasih..kamu shbt baik saye..huhu

azrinrahim said...

imanshah:

betol tu cakap abg iman..huhu

Miz Novexx said...

bawak bersabau banyak banyak yer
(^,-) heheh

azrinrahim said...

miz novexx:

bersabarlh juga..
lalala

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014