April 26, 2011

terlepas sudah 3 benda penting !!!

assalamualaikum semua..

apa khabar semua. sihat ker? kejap lagi akan masuk waktu maghrib. sahabat semua dah ready ker nk tunaikan tanggungjawab kita sbgai khalifah dimuka bumi ni. incya-Allah apa yang kita lakukan diterima Allah ya. dalam waktu nie tak xad apa yang ayie nak cerita sebb berada dalam keadaan duka shja. entahlh tak tahu dengan ayie hari nie. nak kate dah berusaha tapi masih tak dpt jawab juga exam.

ya Allah sesungguhnya hambamu nie tidak bersyukur dengan apa yg telah hamba usahakan. maafkan hamba ya Allah jika selama ini hamba hanya tahu meminta tetapi jrng untuk melaksanakan tanggungjawab hamba sebgai khalifah dimuka bumi ini dengan baik. kalau ini uji yang aku harus terima. incya-Allah hambamu akan sabar untuk mwenghadpinya. tiada tuhan yang berhak disembah selainmu ya Allah. 

macam biase, hari dah lepas paper major untuk semester nie. tapi ayie rase was-was dengan apa yang telah ayie laksanakan. mungkin ayie masih tidak boleh terima lagi kenyataan yang ayie tadi ada bt salah mase menjawab exam. ya Allah permudahkanlah aku untuk mengikhlaskan apa yang telah aku jawab tadi. sesungguhnya aku telah berusaha. sekarang hamba serahkan kepadamu untuk menentukan segalanya. 

paper apa yang telah ayie lansaikan.

DISCRETE MATHEMATICS
ADVANCE CALCULUS
LINEAR ALJEBRA

paper yang sedang menanti.
PEMBANGUNAN SAHSIAH
DASAR DAN FALSAFAH

harap-harap dua lagi nie ayie dapat bt yang terbaik untuk tebus paper yang ayie tak perform. ya Allah permudahkanlah hambaMu untuk menghadapinya. tiada tmpat yang lebih sesuai untuk aku mengadu selain kepada engkau ya Allah. makbulkan doa hambamu ya Allah. amin ya rob.


26 comments:

sweet stalker said...

gud luck ye utk final..:)

IMANSHAH said...

wah pembangunan sahisah gitu

azrinrahim said...

sweet stalker:

incya-Allah...huhu

azrinrahim said...

imanshah:

kenapa dgn pembgunan sahsiah..?? lala

Tulip Putih said...

gud lark ayie..:)

azrinrahim said...

tulip putih:

thnkx you..lala

Solihin Zubir said...

smoga yg lepas tu nnt dpt result yg cemerlang lah ye..

yg belum terlepas tu, pastikan lebih gempak! heheh..

gudluck!

azrinrahim said...

solihin zubir:

incya-Allah.. thnkx you for the wish.. i hope so..

Mrs.Yie said...

gud luck ayie..insyaallah,Allah akan permudahkan segala urusan ayie..tawakkal saja kepadaNya..

azrinrahim said...

mrs, yie;

thnkx you akak..hehe incya-Allah dipermudahkan...

FreESiAgErBeRa said...

all the best ye...=)

Far8 budak baik said...

gudluck final wehhh..
redahh je...jgn tingal kosong...
tulis selagi boleh..
haha =)

azrinrahim said...

freesiagerbera:

thnkx you..incya-Allah..

azrinrahim said...

budak baik:

haha, incya-Allah kot..mahu same pointer mcm sem 1 loh...haha

Freaky said...

semua paper math yang power2 tu.. cool :D

azrinrahim said...

freaky:

power lh sgt..lala biase2 shja kot..hoho

diana said...

bila kita sedar kita lemah pasti kita akan bangun untuk jadi kuat..kan??
semoga berjaya..

azrinrahim said...

kak diana:

thnkx akak coz bg nsihat kak adik..hehe

Nasriq said...

dah dah dah... jangan nak tengok blog jea...

Arpiiz said...

takpe, iringi usaha itu dengan doa dan tawakal..

eceh, macam motivator pulak aku ni..hehe

zacky ~786~ said...

all the best ayie. ~

HAZWAN17 said...

semalam berlalunya paper 1st..
memang sangat-sangat susah
sangat lain dari past year exam punye soalan..tawakal je la jawabnya..ade lg 4 paper menanti..all the best OK

azrinrahim said...

nasriq:

huhu..biaselah...

azrinrahim said...

arpiz:

sesuai hang untuk jadi motivater..lala incya-Allah thnkx arpiz bg nasihat.

azrinrahim said...

zacky !786~:

thnkx for the wish.. i hope so..

azrinrahim said...

hazwan:

incya-Allah kamu pasti boleh lakukan, jgn pernah mengalah ya..hehe

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014