April 20, 2011

saper nak join PENCARIAN HERO REMAJA 2011/2012 ???

Assalamualaikum semua..

Sudah menghampiri pukul 7.00am aku tak tido lagi? Aduyai, nampaknya menghampiri 24 JAM aku tak tido nie. huhu tahan pulak biji mata aku nie kan. Sebenarnya bukan apa tak tido sebab nak cover aku yer paper advance calculus sabtu nie. Macam aku cerita dekat entry sebelum nie. Klik sini.

Okay, straight to the forward. Entry kali nie aku nak cerita pasal MAJALAH REMAJA.

Kenapa dengan MAJALAH REMAJA? ADA MASALAH KER?

Dengar dahulu apa yang aku nak cakap pasal MAJALAH REMAJA, tengah dok belek-belek MAJALAH REMAJA ni, aku terperasan pulak pasal satu iklan nie. Iklan nie terkenal kot dengan terlahirnya kamal adli, fizo omar, ryzal jaafarzawen, zed zaidi atau azhar sulaiman. Hah! Korang rase program apa nie? Cepat-cepat teka!!!

Apcal lambat yer korang nak teka nie? Okay lah ayie cerita jerlah ea program apa. Jom layan perenggan yang seterusnya.

Ayie cuma nak cerita pasal MAJALAH REMAJA sekarang nie tengah mencari  pencarian hero remaja 2011/2012”.  Kenapa korang tak percaya lagi? Kalau tak percaya cuba tengok gambo yang aku snap dekat bawah nie ea. Hehe



So, sekarang korang semua percaya tak? Kalau rase diri korang tu layak untuk menjadi hero remaja 2011/2012. apa tunggu lagi jom ah kita sama-sama sertai pencarian hero remaja 2011/2012”. Kita ker? Macam lawak jer. Korang shja yang boleh join. Ayie tak boleh join nty kena marah dengan makcik sorang nie. Haha dia tak suka tengok pakcik dia ni ramai peminat. Lalala (perasan kejap).

Nak tahu tak apa syarat-syaratnya:



Korang boleh lah dapatkan boring penyertaan dekat MAJALAH REMAJA.

Cepat-cepat sebelum terlambat untuk korang semua tonjolkan bakat korang. Ayie incya-Allah grenty support lah. Kalau ad ad blogger boy yang join informlh ya. Nty senang ayie nak vote. Lala (kalo rajin nak vote korang). haha

tpy nak tye.. yang sorang nie sesuai tak jadi hero remaja..


haha. kalo nie lah orang ya.entah memang tak layak pon. lala (tak pasal-pasal kena marah dengan makcik sorang tu) maaf makcik ngumpat dalam blog plak. lala olaylah kita jumpa di lain entry dengan kisah yang lain pula.

10 comments:

YAYA said...

ayie. hang nak join hero remaja ka ? hehe. :)

azrinrahim said...

yaya:

tak xad makne yer ak nak join..kang makcik ak marah plak.. herm, better relax jer..malas nk join. tgok jer sper yg menag..hohoh

gigiAriEma said...

oo ayie nak join ye.. hehe
cuba la mna tau kot ade rezeki.. :P

azrinrahim said...

gigiariema:

xad makne nak join ya lh..maner ad nak join..xadlh..sajer jer bt entry nie..maner thu ad shbat yg nak join ker..lalala

Solihin Zubir said...

aku x sesuai join walaupun aku hensem... haha.. ;-p

azrinrahim said...

solihin zubir:

haha..giler gemapk hang nie.. ,memang hensemlah bro lu..huahaua

Mr Laptop.ez said...

Ish?! nak jadi hero remaja mesti kena hensem.. bru bleh jagi hero gadis-gadis lepas tuh!

azrinrahim said...

laptop.ez:

hehe..mesti ker jge gadis2 lepas tu..herm, tak pntg kot jge gadis slgi tak xad iktn yg wjarnya...

Ariff leo said...

@azrinrahimhehehe,berminat but bile tarikh tutup penyertaan ni? umur 17 tahun depan baru 18...:D (saye cam x layak je)

Omar At Taktika said...

macam mana nak join.. ada lagi ke sekarang.. boleh singgah di fb sya, syah rahem dan syah rahem ii.. blog sya pun ada.. syahrahem.blogspot.com.

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014