April 25, 2011

meroyan sebb jealous dengan diorang !!!

assalamualaikum semua..

pagi-pagi buta dah buat wntry sengal kan aku ni. tibe-tibe jer nak jealous dengan mereka. giler ker apa? sebelum tu nak tye? korang selesaikan tanggunjwab belom? ak thu tanggungjawab apa. tengok gambar bawah nie!!


belum selesaikan. okay pergi cepat selesaikan. haha kalau korang tidak menunaikan tanggungjawab sebgai seorang muslim. okay stop sini ayie berceramah. sekarang mase untuk berceloteh pulak. buka nak celoteh apa. dok jealous tengok orang rajin study nie. (aku rajin study tak ea? rasenya terlebih rajin sambil tak tido malam). ayat poyo dah keluar. korang tahu apa ayie buat tak tido. jom saksikan.lala



alamak!! kantoi pulak yang aku nie tak study kan?. matilah macam nie grenty kena hempuk dengna umi kalau umi tahu. umi anta masuk U suh belajo tapi aku dok bt benda lain pulakkan. lala (nielah jadinya kalau azrin berada depan laptop). semua diabaikan. okay lah fine now mase untuk sambung cerita balik yang ayie jealuous. jealous tu perlu ad dalam diri setiap orang sebab kalau tak jealous macam maner ak berjaya macam dalam gambar nie.



bila lah aku nak jadi rajin macam korang ea. okay sampai sini aku mengarut pasal korang. tapi memang jealous ah dengan korang berdua nie. walaupun kita berlainan course tapi korang tetap mantap and blalala. tak nak cakap nty korang tibai aku.haha dammm korang. aku nak jadi macam korang sekarang juga. study dulu.

14 comments:

Far8 budak baik said...

study biar lepak..
result biar gempak
haha

azrinrahim said...

budak baik:

haha..bgus idea ko tu..lala

Far8 budak baik said...

kalau aku tgk kawan kawan
belaja mcm tu..
xde feel langsung..
hahaha =)

azrinrahim said...

budak baik:

kalau ak lebih akan ad feel kot sebb semgt nk bersaing tu itnggi..lala biaselah dok asrama memang mcm nie,,,jealous dgn kejayan orang pntng..

IMANSHAH said...

semuanya datang dalam diri sendiri

azrinrahim said...

imanshah:

hehe, betol tu..yg pnting diri kita yang mesti memulakannya..lala

fLy_AwAy said...

ahha,tak sampai seru lagi la tu.nnti da dapat hidayat rajin la tu. ngeh3 :P

diana said...

orang pompuan dengan lelaki yang mana satu paling rajin study??:p

azrinrahim said...

fly away:

seru lh sgt..lalala biase2 shja kot..

azrinrahim said...

kaka diana:

mestilah lelaki lg rajin study..lala

Mrs.Yie said...

hehe..di sebbakan blog,chat,semua benda terbengkalai ye ayie..jgn la mcm tu..nanti sesal baru tau :)

azrinrahim said...

mrs.yie:

aka nie mcm tak biase pulak..lala ayie memang mcm nie kalao laptop ad dpan mata.haha incya-Allah akan ubah perangai itu..

Solihin Zubir said...

alaaa.. besok nak exam, bru study.. study awal2 kang cpat lupa.. hahaha.. ;-p

azrinrahim said...

solihi zubir:

biaselah remaja memang mcm tu.lalala

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014