July 6, 2014

Benda-Benda Yang Melayu/Muslim Sebut Bila Ramadan ala Mat Lutfi

Benda-Benda Yang Melayu/Muslim Sebut Bila Ramadhan | Mat Lutfi | Den memang peminat setia Mat Lutfi ini dan video ini memang thorbaiklah. haha Asyik tergelak sahaja tengok video ini. Aduyai, memang tidak dinafikan apa yang telah diperkatakan oleh Mat Lutfi dan rakan-rakan dalam video ini iatu Benda-Benda Yang Melayu/Muslim Sebut Bila Ramadhan sangat menyentap jiwa dan raga.

Yang aku paling terkesan ialah berkaitan dengan Done Terawih, Done Tadarus, Done so on dan terakhir sekali Done lakukan solat jenazah. hahaha Selain itu, Mat Lutfi juga menampilkan sesuatu yang berbeza dengan menggunakan rakan-rakan beliau.

Memang tidak dinafikan, setiap kali video yang Mat Lutfi buat pasti akan tercapai sasaran dan orang yang tengok pun akan rasa DEEP!!! Walaupun kita tengok gelak-gelak tapi cuba kita hayati disebalik video itu. memang Thorbaik. Normal semua benda yang dikatakan oleh Mat Lutfi adalah benar dan memang tipikal orang melayu memang begitu.

salah satu part dalam video tu

video benda-benda yang melayu/muslim sebut bila ramadhan

Apa kata anda pula selepas melihat video ini? Jom sama-sama kita hayati dan ayie boleh katakan DEEP!!!

source video: Mat Lutfi

10 comments:

Nurfatin Atikah said...

video best :)

azizah :) said...

terbaik la mat lutfi ni.. selalu hasilkan video yg ada pengajaran

Scha Nazri said...

aku pun suka part done bagai tu. haha. epic wei yang last sekali tu. hehe

Irrayyan said...

assalamualaikum, irrayyan.com datang singgah dari segmen kak mia ..selamat menyambut Ramadhan ;-)

Sukma Haron said...

Singgah sini

fasha said...

haha..sy pun bru tgok..bijak tol matlutfi ni smpaikan msg kan..huu

anyway salam perkenalan :-)

Siti Aisya Ibrahim said...

deep maksud mat lutfi ni... :D

Akif Imtiyaz said...

Terbaik..kak lta dah tgk video ni sblm ni ayue..

Akif Imtiyaz said...

Waa silap tulus...ayie la bkn ayue ..lju sgt menaipp..sorry ayie

Ismi Ana said...

Suke jugak layan video mat lutfi ni. Mase mula2 beliau feymes ag. Huhu.

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014