July 9, 2014

Wordless Wednesday: Jerman?

sumber: member group whatsapp Inspirasi

Besar-besar tepampang dekat depan situ tulis KAMPUNG PARIT JERMAN. Tak pasal-pasal Kampung Parit Jerman ini popularkan sebab Germany menang semi final tadi pagi menentang tuan rumah, Brazil. Walaupun den sokong Brazil, den terima dengan hati yang dukacita. haha xpoah, adat permainankan. 

Cuma nak bagitahu jer, Kampung Parit Jerman ini bersebelahan dengan kampung ayie. Kampung ayie Kampung Parit Sulaiman. Dekat Kampung Parit Jerman ini ini pun ada sedara-sedara ayie belah umi. Raya confirm kena pi kampung ini sebab sedara ada area kampung ini. Merasalah juga pergi Kampung Parit Jerman bukan Negara Germany yer. haha

*Nanti petang-petang sikit ayie BW tempat korang sekarang kena siapkan design. Ada 5 design bah kena settlekan sebelom pukul 5PM. Matilah den.

5 comments:

Zuhaira Nasrin said...

Femes tiba2 kampung ni haaa. Hehe

Nurzakiah Hanum said...

:) hihi

Haura Marissa said...

haiiii..saya sayangg jerman..hahahaha

Ismi Ana said...

Hamboih..tak pepasal jek kg parit jerman nih peymes.. Haha XD

Akif Imtiyaz said...

Wah wah wah ..dah femes la kg ni Ayie hehhee

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014