July 7, 2014

Giveaway Cash RM1000 by Emas Putih

Sebelum start enjin nak berblogging dan kerja yang menanti ini, ayie nak mulakan dengan join giveaway dulu. Yuhuu Pagi-pagi ini macam biasa still buka kedai tapi akk adah yang buka awai sebb dia yang masuk kol 9am. hehe Ayie kol 9am baru nak mandi. kuikui

Jom kita bersegmen yer pagi ini. hehe

As-Salam

[Sila Tekan Banner Diatas If Nak Join]


Ok. lepas dah settle ini korang jangan lupe yer follow pula Goggle+, FB page, Instragram dan twitter mereka. Jom kita bersegmen puas2 yer. Masyuk juga duit raya ini. hehe Kalau dapat rezeki. Alhamdulilah.

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

GOOD LUCK

Asha Lya said...

selamat bersegmen..lya pun ada join.done follow cne

Lina said...

good luck :)

Aisya A. said...

good luck! :D

Hafizah Halim said...

Assalamualaikum & Salam Perkenalan...
Jom imarahkan Ramadhan dan jemput join GA saya ni ye :
http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

Akif Imtiyaz said...

Kak lya sggah dr ga yg sama..all the best ayie

Jaja Sutera said...

Salam ... saya dah follow awak ..

saya datang dari segmen yang sama ^_^
jempot join GIVEAWAY saya juga ye ..
jom sama2 tingkatkan follower !

http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/07/giveaway-ramadhan-syawal-by-jaja-sutera.html

Ismi Ana said...

Goodluck.. :)

Mohd Billy said...

salam ramadan.. bw dari GA sama
http://akusijebat.blogspot.com/2014/07/ga-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html
extra= klik nuffnang,
follow..

jom tukar link..jika berminat bgtau k :)

white lily said...

singgah melawat dan follow.. goodluck yer ^___^

(http://naalisaa.blogspot.com/2014/07/ga-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html)

Fadzi Razak said...

Salam singgah dari follower #1384. good luck!

http://fadzirazak.blogspot.com/2014/07/segmen-giveaway-cash-rm1000-by-emas.html

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama, follow sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/giveaway-cash-raya-rm-1000-by-emas-putih.html

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014