July 8, 2014

I Miss You, Twins

Masa dekat kedai lagi tadi dah rasa macam geram sangat sebab tiba-tiba memory phone tak berfungsi means semua gambar dalam memori itu hilang tanpa dapat dikesan. Rasa macam nak nangis sahaja sebab dalam memory tu banyak gambar adik perempuan twins ayie. Gambar umi and ayah pun ada juga. 

Rasa Geram sangat mungkin sebb virus dekat PC tempat kerja yang menyebabkan benda ini corrupt. Pujuk hati balik supaya sabar dan anggaplah semua itu ada hikmahnya. Nasib baik ada beberapa gambar yang ayie telah transfer dalam laptop ayie ini terutama gambar twins.

Rindu sangat dekat twins sebab dah hampir 3 bulan rasanya tidak jumpa twins. Kalau balik kampung grenty asik bergaduh dengan twins pasal remote TV. Twins sanggup tak ikot umi dan ayah keluar semata-mata nak tengok cerita kartun dia dekat Astro Ceria. Den kadang-kadang geram juga tapi kadang-kadang seronok juga sebab perangai mereka buat ayie tergelak hati. hehe

Alhamdulilah, Kalau call umi, grenty twins ada sebelah dan mulalah macam-macam tanya soalan dan soalan biasa yang diorang akan tanya ialah "Bila along nak balik kampung?". Aku akan kata, alah nanti baliklah dan diorang siap request lagi baju raya. haha Padahal aku dah belikan dah baju raya diorang masa itu dekat Vietnam lagi masa aku pergi SAIGON, VIETNAM

By the way, sekarang twins dah umur 5 tahun pun dan alhamdulilah dah boleh menulis, membaca abc, 123 dan sikit-sikit buku. Hopefully, twins akan lebih berjaya daripada abg long dia ini. I miss You, Twins.


Mereka adalah adik bongsu ayie dan nama gelaran diorang adalah NONI dan NONA. Merekalah yang selalu buat kamu sekeluarga tertawa dengan perangai mereka. Siap request lagi dekat ayie kalau ayah ataupun umi tak belikan diorang terutama kasut. haha I Miss You, Twins.

10 comments:

Siti Aisya Ibrahim said...

bestnye ade adek kembar...suami kita ade kembar jugak...naseb arituh tak tersalah suami, masa bru2 kawen dulu..hahaha

MaMa MuRsYiD said...

Cutenye nona noni ni..

Scha Nazri said...

Ada adik kembar rupanya kau. Awat comel sangat? Haha

Nad MamaZN said...

comeynya...!

PakcikLie PCL said...

muka kembar yg cute memang selalu dirindui..sayangnya pcl takde keturunan kembar :) thnks singgah bw blog pcl.

Cik Mimie said...

seronoknye ade adik kembar..hehehe..nak jugak..nak jgak..heee :)

Akif Imtiyaz said...

Wow comelnyeerr..best la Ayie asa adik kembar hehehe..m

Karya Mahirah said...

comelnya twin ni... bam bam...

Ismi Ana said...

Bestnyee ade adik kembar. Mesti nakal cam citer dlm tv3 tu, fifi and fafai. Err..ntah betul ntah tidak tajuk citer tuh. Haha

aRz MoHa said...

Wah bestnya ayie ada adik twins.

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014