July 8, 2014

Page Rank 2

Macam mana berbuka hari ini? lauk apa sahaja yang korang semua melantak ea? hehe ayie macam biasa akk yang masakkan dan hari ini bermuka bee hun goreng, nasi putih dan ikan masak lemak cili api. Kenyang sudah melantak tadi and now sambung balik jaga kedai. hehe

Semalam, saja-saja nak check Page Rank Blog Azrin Rahim ini dan alhamdulilah page rank untuk blog ini dah naik kepada 2 (PR2). Kalo korang nak check page rank korang boleh check dekat sini tapi rank alexa ayie agak teruk sikitlah kan sebab dah lama tinggalkan blog. Jadinya kena usaha keraslah nak bagi rank alexa tu ok deh. Lagi elok kalau page rank tinggi dan rank alexa pon tinggi. Memang rating blog tu tinggilah gamkanya. hehe

Alhamdulilah rezeki bulan ramadhan katakan. Lagipun since ayie baru bergiat kembali aktif blog ini semangat itu adalah sikit untuk terus berblogging. ayie aktif berblog pada tahun 2010 dan 2011 tak aktif sangat sebab tumpukan sepenuhnya pada pelajaran (poyo jer lebih, padahal malas nak update entry). hahaha

Check Page Rank
Kenapa pentingnya Page Rank blog ini? boleh dapatkan info dekat Kenapa Page Rank Penting Untuk Blog? Sekarang ini masa untuk aktif kembali dan kekalkan page rank ini dan mungkin akan berusaha untuk tingkatkan lagi page rank ini. 


4 comments:

Scha Nazri said...

0 wei page rank aku. Ke laut. kakakaa

Akif Imtiyaz said...

Terbaik ..all the best Ayie

Tukang Karut said...

ala... apa ada pada ranking...

Ismi Ana said...

Semalam ana berbuka nasik tomato je.. Nyum2 sedap!

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014