December 5, 2014

Artis ini sangat humble

Assalamualikum

Artis ini memang sangat humble ah dan dia memang jarang sikit nampak dekat media sosial but lakonan dia memang superb. Ayie memang slut sekali masa dia solat dekat parking kereta. Aah Kalau cakap pasal isu ini mesti korang kenal kan siapa. Tentulah Zahiril Adzim. 

Menurut kenyataan daripada #Hlive, Zahiril Adzim ini tidak mahu aktif di media sosial sebab masalah tertentu. Tak kisah lah bro hang aktif ker tidak dekat media sosial, yang pasti lakonan hang memang terbaik ah. Ok-ok yang penting teruskan bergiat aktif dalam seni. yehaaa Belanja sikit gambo Zahiril Adzim ni untuk korang. 


Setiap artis itu ada sebab kenapa mereka nak aktif ataupun tidak dekat media sosial. As long benda itu terbaik untuk mereka dan baik untuk semua. Ok-ok sahaja. Yang pasti suka pula tengok artis wanita malaysia sekarang sebab ramai yang telah mendapat hidayah. Moga terus istiqamah artis-artis wanita yang telah mendapat hidayah. 

15 comments:

calrase patrick said...

Nhe pelakon Tolong Awek Aku Pontianak tu kan?? :)

sofie adie said...

Terbaiklah.......terus menyokong zahiril dari jauh...moga terus sukses!

ziezah.com said...

bagus kan dia ni.. low profile orgnya.. Alhamdulillah isteri dia pon da bertudung

Etuza Etuza said...

Asalam ayie ..Etuza rasa ada betulnya Etuza pun minat cara dia berlakon

Siti Aisya Ibrahim said...

kite suke tgok dia ni, comel...hensem jugaklah :D hehehhehe

luqman zakaria said...

tak tau plak yang solat kat parking tuh die..huhu :) salute la.

Noor Izwani Eliyana said...

Blogwalking sini dari segmen kak Mia :)

Aisya A. said...

lakonan dia mmg hebat.. suka tengok jugak. :)

anamizu said...

betul3. humble ZA. skg pulak wife syeira ayob dah berhijab ;)

Hikayat Seorang Budak said...

yeah, minat ZA since dr drama juvana. pastu memang x tinggal setiap lakonan beliau. dia ada style dia sendiri.
dan wife dia shera aiyob dah berhijab. alhamdulillah. and anak dia nadi anaqi sangat comel :)

ok, panjang pulak komen. hehe

Sabrina SA said...

memang respect bila dgr abg Zahiril ni solat dekat tempat parking.. fist time tengok dia berlakon dekat cerita Juvana.. seriously, memang terserlah wajah kebaikan abg zahiril ni..

Akif Imtiyaz said...

Suka tgk Zahiril berlakon..Boleh tahan la ... Terbaik ..

Cik Mimie said...

Lakonan Zahiril memang terbaik :)

Scha Nazri said...

SUKA DIAAAAAAAAAAA!

Cik Fafa said...

suka tengok dia dari cerita merah putih lagi,walaupun dalam cerita tu watak dia jahat. dia ni memang humble kot. suka betul tengok family dia. bini dia pun dah bertudung la ni.

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014