December 4, 2014

Design #4: Header dan Profile Pict Instagram

Assalamualikum

Design #4: Header dan Profile Pict Instagram | dapat text dekt page and nak ayie tolong designkan header blog akk ini. Ayie ok sahaja tak ada masalah dan design header ini akk nie nak colourful. Akk ini siap bg design yang dia nak mcm mana. So, xadlh perah otak sangat nak fikir idea. hehe

About 1 jam lepas itu settle dan tunjuk design dekat akk tu. Lepas itu adalah sesi penambahan dan pembuangan part yang akak tu ase tak sesuai dan diubah dengan benda lain. Bagi ayie ok sahaja tak ada masalah sangat sebab itu akan jadi header blog akk tu.

Setelah bincang around 3.00 pm, settle juga design header tu dan akk tu pon dah buat pembayaran melalui maybank2u. Nak tengok header tu. Meh ayie tayangkan. Konsep header ini adalah colourful family. gitooooo


Ayie cuba menterjemahkan design yang akk tu nakkan dan ada sedikit perubahan demi perubahan dan hasilnya seperti diatas. Seterusnya, berbincang tentang Profile Picture Instagram dan akk tu pon dah bg idea yang dia nak. Ala-ala super mak gitoo.. hehe Maka terhasillah dua design ini,


Dua design telah aku hasilkan dan daripada design itu akak itu telah memilih seperti gambar dibawah ini dengan sedikit perubahan. Jom tengok design 1 or design 2 yang akk tu pilih.


Akk itu pon memilih design 1 dengan ada sedikit penambahan dan sedikit perubahan. Ayie tak dapat nak pamirkan lagi link blog akk tu sebab masih lgi dlm proses renovate. Bab renovate kawan akk tu yang tolong. Ayie hanya buat bab header dan Profile Pict Instagram.
Harga Header + Profile Picture Instagram
RM20.00
Kalau ada sesiapa nak tempah design dengan ayie. Boleh sahaja terus pm ayie dekat page Zarin Art [link]. InshaAllah akan dilayan dengan baik hati. ecehhh Nantikan next entry baju pula. hehe

11 comments:

Fadzi Razak said...

Good job dude!

Hafizin Jamil said...

great talent azrin ni. hehe

Mama Niza said...

lawalah awak buat.. cantik sangat, bolehlah mama menempah lepas ni...

Mama Niza

Mad Parihh said...

cantikk

Scha Nazri said...

nak watermark kt gamborrr.

Etuza Etuza said...

Asalam ayie lawa sangat ayie..tahnia ya kemahiran yang tiada tara terbaik Etuza kira..tak rugi berkawan dengan ayie,,

calrase patrick said...

terbaik :)

anamizu said...

smart! smart! smart! supermakkk hehe

Hikayat Seorang Budak said...

cantik :)

Sabrina SA said...

lawa sangat yang design 1 tu ^^

Akif Imtiyaz said...

Wahh semua cantik2 ...Sedap mata nak tengok hehhee

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014