December 6, 2014

I am 1 of 50 Blogger yang menang Giveaway Ephyra Skin Bar

Assalamualaikum

Rezeki awal bulan disember ini sebab tersenarai dalam 50 blogger yang menang Giveaway Epyhra Skin Bar. Macam tak percaya jer den kan sebab sebelum ini masuk mana-mana giveaway tak pernah menang pun. Bila first time dapat tahu antara yang tersenarai, enjoy lah juga. Dapat benda freekan sapa tak nak. haha

Kalau bab produk ini normally ayie memang biasa guna Nivea for Men sebab memang dah serasi kot dengan diri ayie. Lepas ini kite try Epyhra pula. Kalau memberikan kesan positif dan ayie jadi terlebih handsome, maknanya kena bertukar produklah yer. hehehe


Semua maklumat yang diperlukan bagi urusan pengeposan ayie dah settlekan tadi dan sent dekat page kak mia. Sekarang tinggal duk tunggu hadiah sampai rumah. Boleh ker tidak macam gitu. hehe Kalau korang ada join dan belum semak terpilih ker tidak, korang boleh semak dekat sini [LINK]. kot-kot kurang pun menang jugakan. 

Oklah masa nak menyiapkan diri dengan segala fail-fail sebab esok ad IV dekat Sekolah Rendah Islam Johor Bharu. Doakan semoga dipermudahkan untuk ayie IV itu. Nervouslah juga sebab banyak benda tak prepare. 

17 comments:

Fadzi Razak said...

Mohon letak gambar sebelum dan selepas. hahahah :p

Etuza Etuza said...

Asalam Yahooo happy man, happy handsome man menang GA dari blog mia. Sekurang2 ada mat blog a man menang semua girls aduh!! tahnia ayie. Etuza dan isteri serasi dah sangat dengan produk E tu..bagus .Tahnia my geng!

Jari Manis said...

Tahniah Ayie..itu namanya rezeki..ehh..datang 'rumah' org x bagi salam..huhhu...Assalam Ayie...JM singgah sini hikss

anamizu said...

wahhh tahniah ayie!

Hikayat Seorang Budak said...

tahniah ayie :)

good luck for ur IV ^^

Sabrina SA said...

bukan calang2 orang dapat menang giveaway tu.. lebih2 lagi, yg terpilih cuma 50 orang.. tahniah!! :D

Ezy Loy said...

hoho..
bestnye dpt hadiah..
tahniah!

Cik Nadyya said...

wah tahniah :)
nadyya tersenarai jugak.
:)

Etuza Etuza said...

Asalam ayie sekali lagi nak ucapkan tahnia & syabas..bertuah..berbaloi join kan

calrase patrick said...

Tahniah bro ayie

Hafizin Jamil said...

tahniah bro. makin segak la lepas ni. haha

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Ayie ..Kak Lya pon dapat jugak ..Alhamdulillah syukur ..

Mad Parihh said...

tahniah . beseri lah muka lepas ni . huhuu

Cik Mimie said...

Congrate Ayie :)

Scha Nazri said...

pewittt. tahniah weh. flawless lah muka hang. haha

Cik Fafa said...

tahniah ^^

izza ephyra said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt! Dapat FREE EPHYRA SKIN BAR tauuu!!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
IG: ephyratopdealer
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014