December 14, 2014

Nuffnang December

Assalamualikum

Sudah menghampiri separuh bulan disember. Maknanya tinggal 17 hari untuk berada dalam tahun 2014. banyak kenangan dan suka duka untuk 2014 ini dan yang pasti ayie telah menamatkan first degree ayie.

Moga diberi kesempatan agar dapat meneruskan untuk ke next level for my studies. Seriously, kalau cakap pasal study ini memang ayie rindu sebab ayie sukakan suasana timbunan buku yang banyak dan konon dok mengadap baca buku tu, padahal bt bnda len. haha Kenangan dekt uni tu.

Apa-apa pun nak say TQ dekt nuffnang untuk rezeki bulan 12 ini. Still ada BE yang tgh on going since november sebab ayie pun baru aktif balik berblog. Moga akan ada terus BE yang nak on going dalam blog ini. hehe



BE yang still on going
Old Town White Coffee
Rakuten September Super
Maybank #ILove

By the way, ayie tengan panggang ayam tu. Kejap lagi mulalah meround mana yang sempat ye. Hari ini kita jadi bibik dekat rumah sebab ingin gunakan masa sebaiknya untuk family tersayang. hehe Love you mum and dad.

38 comments:

Mad Parihh said...

tahniah2 :)

Etuza Etuza said...

setinggi2 tahnia ayie..

Etuza Etuza said...

tahnia..

Etuza Etuza said...

tahnia..

❤Kamsiah❤ said...

tahniah...akak suka chek nuff hari isnin hehe..

acik watie said...

Tahniah..banyak juga tu...Acik try klik sikit, jadi ke tak agaknya tu..huuhuuu

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Ayie..Moga terus murah rezeki ..

Nur Inani said...

alhamdulillah. rezeki hujung tahun :)

Jari Manis said...

byk nye on going..kongsi lah tips sikit bagaimana mahu pikat nuffang ni..sis JM nyer asyik on going bertarikh 17 nov je..tak de CPUV yg baru..orang lain CPUV Dis dah masuk list huhuhu

Diana Rashid said...

banyak jugak tu..harap2 tahun depan lagi banyak..:)

ros_reeza said...

tahniah yer :)

Jari Manis said...

byk tu ayie...ce bagi tips sikit pada sis JM...CPUV utk dis belum masuk..x tahu di aman silapnya..masih lagi 17 nov on going

ewanthology said...

byk tuuuu

Diari Ibu Zarith said...

wah tahniah!

MissNadia said...

rezeki penutup tahun 2014 ;D

anamizu said...

wahh berjoget2 iklan kat blog ayie. tahniah ayie. ehem2~ bak la sikit ayam panggang tu hehe

calrase patrick said...

Tahniah Ayie :)

calrase patrick said...

Ya beruntung Ayie dapat rezeki hujung tahun :)

calrase patrick said...

Semoga rezeki terus datang kpd ayie :)

Hikayat Seorang Budak said...

tahniah ayie :)

Ismi Ana said...

Tahniahhh..Ayie, tanak pelawa ke ayam panggang tu? Muehehehe. Tengs tau datang singgah blog ana wpun ana lambat singgah. Bizi. Kui3

Amy J said...

tahniah. masih ada rezeki, alhamdulillah :)

Hafizin Jamil said...

nak BE sikitttt.. haha

Etuza Etuza said...

http://madey09.blogspot.com/2015/01/shalawat-nabi-muhammad-saw_2.html sempena maulidur rasul klik ni ya..

Etuza Etuza said...

selamat menyambut maulidur rasul hari ini ya

Etuza Etuza said...

tips blog lebih ceria datang klik ya..moga tersenyum hari ini..http://madey09.blogspot.com/2015/01/senyumkan-blog-anda-pasti-ramai-ceria.html

Nadratul Syazwana said...

Tahniah :) Selamat menaikkan earning yee hehe. Wah tengah memasak la ni eh?

nik ros said...

congrat.moga byk lagi yang menyusul :)

Aqilah Azmi said...

wah congrats!
qila click click inti karipap hihihi

Pha Is said...

tahniah.. smoga lebih bertambah murah rezeki...

Etuza Etuza said...

Azrin awak kat mana skarang ni? lama ya tak muncul entry baru...updated kan blog ya

ejulz said...

Tahniah..

ejulz said...

Terima kasih sebab sudi bagi sokongan kepada ejulz dalam berbloging sepanjang tahun 2014. hehe.. Semoga perkenalan kita kekal sampai bila2..

Jemput singgah "Senarai Pengomen Tegar Mei hingga Disember 2014 dan Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2014"


Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

:-) said...

tahniah :-)

Cikgu Norazimah said...

tahniah

p/s:Jemput join segmen Bloglist Julai-Ogos CN yer ;) http://www.cekgunorazimah.com/2015/06/Segmen-Bloglist-Julai-Ogos-2015.html

nasibah khushairy said...

alhamdulillah murah rezeki

Anif Abdullah| AA said...

Wow! Masyuk laaaa haha

Farahain ZFA said...

hai , ain datang singgah dan follow sini
salam perkenalan :)

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014