December 13, 2014

Ayie ko kat mana?

Assalamualaikum

Ayie ko dekat mana nie? lama juga larikan diri. Eh bukan larikan diri cuma ayie minggu ini memang agak pack sgt jadual (ala-ala budak buat busy) padahal tak lah pack sgt. Cuma banyak shje cerita yang nak dikongsikan sepanjang seminggu tak ada nie.

Gaji keje as Guru ganti di SMKPN telah diperolehi, interview untuk sekolah swasta pun dan settle dan result pun dan tahu. Tapi tak nak update lagi pasal result. Hurmmm mohon doa moga ada rezeki dan itu adalah jalan terbaik. Lepas itu i really rindu korang semua.

Yang paling penting bila tiada apa yang boleh dilakukan apabila intenet 8GB boleh habis dalam masa 10 hari sebab biasalah kalau ada adik-adik dekat umah diorang memang layan youtube. Abis quote hamba tak tak boleh tak mengonline sangat dan now pon dah tambah quote. Bolehlah blogwalking dan pecut satu-satu inshaAllah.

Sebelum itu layan sat gambar dekat bawah ini


Orang yang kerja ikhlas,

rezeki lebih dia syukur,

rezeki kurang dia syukur,

tapi memang selalunya akan dapat rezeki lebih

inshaAllah

Ayie sangat bersyukur dengan apa yang ayie ada sekarang dan inshaAllah akan kongsi kegembiraan itu dengan family dan sahabat semua. Ayie tak hilang ada sahaja ini. Ada yang rindu ayie tak? haha

14 comments:

Amy J said...

betul. yang penting kita bersyukur. barulah ALLAH suka.. nnti ALLAH bagi nikmat lagi hebat kan ^^

Ezy Loy said...

akn cuba utk ikhlaskan diri dlm kerja..
kalo ikhlas, kerja pon best..
=)

Etuza Etuza said...

alhamdulillah ada entry sekurang2nya ..

Jari Manis said...

mestilah ada yg rindu sambil menunggu kehadiran ayie di blog sis JM tapi x pe masing2 kan ada komitmen dan blog itu hanya hobi sampingan. Utamakan yg lebih penting dulu so lepas ni dapat kerjaya tetap sbg cikgu kurang aktif dalam ke mcm mana

anamizu said...

wahh alhamdulillah dah dpt payment guru ganti tu ye besnye ayie hehe

setelkan mana yg penting dulu pastu baru jenguk kwn2 blog hehe

Mad Parihh said...

alhamdulillah :)

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah sangat2 bersyukur dengan rezeki yang kita ada....

ros_reeza said...

sentiasa bersyukur dedngan apa yang kita miliki...

calrase patrick said...

Terbaik :)

Hikayat Seorang Budak said...

lama tak nampak ayie. hehe. internet kalo tengah laju memang syok. kalo dah slow baru nak beringat. hehe

Ismi Ana said...

Ayie kat mana? Ayie, ayie kat mana? Hehe. Nyanyi jap. Baiknye laa abang cenni, bagi adik2 abiskan kuota. Btw tahniahhh. Moge jadik cikgu yg cemerlang. Miss youu too Ayie. Tengss singgah belog ana.

nik ros said...

sama.nik pun bersyukur dgn apa yang nik ada skarang :)

Aqilah Azmi said...

inshaallah :D

Pha Is said...

all the best.. smoga segala urusan dipermudahkanNya..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014