December 3, 2014

China bekal tenaga pengajar

Assalamualikum


Hatiku luluh tanpa kata dan aku berdoa moga ada rezeki untuk ku. Apa fungsi kami yang belajar mengambil ISMP Matematik. Masih ramai lagi yang tidak posting lagi-lagi my senior. Susah juga graduan ISMP ini sebab nak mintak kerja lain semua sektor pertikaikan kelayakan ijazah kami sebab ada title "Pendidikan". 

Berdoa dan terus berdoa. Moga ada sinar untuk terus berada dalam dunia pendidikan. InshaAllah doakan aku wahai sahabat. Pray for me. Mungkin mereka nak anta kami mengajar dekt overseas kot sebab dekat sana perlukan cikgu berbangsa Melayu untuk mengajar bahasa melayu. think positive

Peace:) still boleh tersenyum lagi

8 comments:

Aisya A. said...

insyaAllah.. rezeki ada dimana2.. kan?
:)

Cik Balqis said...

sy pun xphm jgk. rmai lg yg x posting. kesian btl. hrp2 import tu just nk ajar pd cikgu, bkn ajar murid. tu jela.
Jom Join Segmen Zaman Persekolahan

Diana Rashid said...

kan??tahniah..masih lagi fikir positif..hehehe

Hafizin Jamil said...

hehe. macam2.. kena hantar surat kat muhyiddin yasin tu. Sekarang tengah buat lawatan di China.

Scha Nazri said...

Huwaaaa. Sabar ek ayie. Aku doakan ada rezeki utk kau. Tak tahu nape kerajaan buat mcm ni

Mad Parihh said...

inshaAllah . Amin . .

Hikayat Seorang Budak said...

moga ada rezeki nanti ;)

Akif Imtiyaz said...

Jangan putus asa untuk terus berdoa..InsyaAllah ada rezeki Ayie nanti ..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014