December 3, 2014

Blood Type Sleeping Styles

Assalamualaikum

Blood Type Sleeping Styles | Nak kongsi benda ini dan masa mula-mula ayie tengok benda ini pun tergelak sorang-sorang abaq hang. Adehhh ada juga ea Gaya Tidur mengikut Jenis Darah. Ok kalau ayie jenis darah B, jadinya ayie akan tidur melentang abaq hang macam tengah bersantai dekat kolam renang. Tapi ada betullah juga. 

Apa kata korang tengok pula. Ada tak jenis darah korang mempengaruhi gaya korang tidur. haha Kalau ada memang betullah gambar dekat bawah ini Check it out


Korang dah tengok? Ok sekarang sama ker tidak? Ayie paling tak boleh belah gaya tidur untuk orang yang berdarah AB tu. iye2 sahaja begitu. Ker memang ad benarnya orang berdarah AB ini kalau tidur dia akan bersembunyi tutup muka bagai. Kiranya dia berselubung gitu. hehe

Jom kongsi darah korang jenis apa? dan betul ker gambar dekat atas itu cakap pasal gaya tidur korang berdasarkan jenis darah korang.

8 comments:

Etuza Etuza said...

Asalam hahaha ...gaya tidur abad 21 ke tu ayie dalam tidur pun dia senang hati kan..

NURAIN LIYANA:) said...

haha . kinda same with my blood type xD selalu kalau tak boleh tidur mesti angkat / silang kaki then peluk bantal . hehe

❤Kamsiah❤ said...

akak punya darah A+

Nurul Huda Ishak said...

Hehe...macam tak sama ja dengan gaya tidur darah O ni :)

Ismi Ana said...

AB tu macam cara tido kawan ana. Wajib berselimut satu badan. Ana punye stail tido, suka mengiring. XD

Scha Nazri said...

aku darah A. rasa mcm takut2 sikit. hehe

Hikayat Seorang Budak said...

taktau le jenis darah. haha. nampak x tak pernah g cek.

Akif Imtiyaz said...

Hehehe macam2 gaya la pulak..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014