December 2, 2014

Promote Segmen: Zaman Persekolahan

Assalamualikum

NEW ENTRY DEKAT BAWAH

Siapa seronok bergelar pelajar sekolah dan ingin mengimbau kenangan sebagai pelajar sekolah. Joinlah segmen ini [LINK]. Ayie tolong promote member-member sahaja dan kalau korang nak join segmen ini mai klik link gambar dekat bawah ini ok. Serius memang ramai sponsor untuk segmen ini dan kalau bertuah boleh ah dapat hadiah daripada ayie. hehe 

Macam mana nak join segmen ini. Follow sahaja step yang diberikan macam dekat link blog yang ayie akan lampirkan dekat bawah ini. Jangan segan silu untuk join yer geng-geng semua dan InshaAllah siapa yang join nty ayie letak korang dalam satu bloglist khas ok. Waiting for the bloglist geng. Senanglah nak berjalan pergi blog korang nanti. hehe



.
Kalau nak tahu berkaitan dengan sponsor untuk segmen ini. InshaAllah ayie akan review one by one pasal sponsor-sponsor tu. Eh macam aku pula yang jadi penganjurkan but layan sahajalah sebab sonok kot dapat kenal siapa yang sponsor untuk segmen ini. 

Jom sama-sama kita meriahkan segmen yer geng. Masa untuk merayau-rayau malam nie dan baru balik dari pasar malam tadi beli makanan ringan buat aku kunyah sedangkan tengah berdiet kononnya sekarang ini

4 comments:

Cik Balqis said...

hehehe. tengkiu promote eh. join la sekali..hihi :P
Jom Join Segmen Zaman Persekolahan

Mad Parihh said...

nanti join . hehee

Hikayat Seorang Budak said...

hehe. mcm nak join. kena mengarang dulu :)

Scha Nazri said...

nanti den joinnnnnn!

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014