December 2, 2014

Segmen: Zaman Persekolahan

Assalamualikum

Aku paling seronok ingin mengulang kembali zaman persekolahan. Kenapa zaman Persekolahan? Sebab banyak memory tercipta time tu dan sekarang inshaAllah aku akan kembali ke sekolah pula sebagai seorang guru pula. InshaAllah. 

Cuba korang perhatikan gambar dekat dekat bawah ini dan rasa-rasa masa zaman sekolah yang mana biasa korang akan lakukan.


Apa yang boleh aku gambarkan diri aku masa sekolah dahulu ialah no. 16 kot. haha Nampak macam alamak poyo yer ayie masa sekolah dulu tapi realitinya macam begitu sebab ayie ini ada sifat cemburu sikit dengan kejayaan orang lain. Nak tak nak kena usaha rajin-rajin sampai boleh kalahkan member-member yang pandai semulajadi itu. hehe 

Tak lah dikatekan nerd sangat sampai tak boleh nak bergaul but biasalah dalam kelas kan kena tumpukan perhatian masa cikgu bagi tahu sebab kita tak pandai. Kena belajo dulu dan faham cikgu ajar baru boleh buat keje. haha

Kalau korang nak join segmen yang simple dimple senang ini dan boleh ingt kembali zaman sekolah. Korang joinlah segmen ini yer. 


20 comments:

Mad Parihh said...

selamat bersegmen azrin :)

Cikna said...

Klu Cikna yg no. 3, 14&15....;-)

Hikayat Seorang Budak said...

haha. baiknya ayie masa sekolah. bagus2, mesti anak murid bangga nanti :)

Hafizin Jamil said...

pehhh.. geng depan tu. pengawas eh kat sekolah? hahaha

Hafizin Jamil said...

try join la. mana tahu dapat shawl free. haha

aiman liyana samat said...

Lily dari segmen yang sama! ^^ Selamat bersegemen http://aimanliyanasamat.blogspot.com/2014/11/segmen-zaman-persekolahan.html

Echa H. said...

kalau saya no 3 or 4 rasanya hihihihi. rindu zaman sekolahhh!

Scha Nazri said...

awlololo. nerdy gitu. haha. eh, aku pun nak jugakk. sabaqq naaa

Nurul Huda Ishak said...

Zaman persekolahan memang seronok:)

Ismi Ana said...

Ana no.18 tu. Kuat berangan! Berangan sampai ke dunia kayangan. Hahahaa.. Selamat bersegmen. ^_~

Mama Myja said...

Semoga berjaya..
salam perkenalan

m@m@ MYJA

Akif Imtiyaz said...

Selamat bersegmen Ayie

Bintang said...

Hehe. Baiknya dulu waktu sekolah. Jemputlah dtg ke blog bintang plak. Kami pilih no 8

Wardah Aneesa said...

hai singgah sini baca.. ouh. mesty yg jenis struggle kan? :)

hihi, kita pun join jugak. jomlah baca ! http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

Deanna Morni said...

singgah dari segmen yg sama :)

http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

nor nazliana said...

ana pun join juga all the best

Amani◕‿◕ said...

Wah! Nombor kita sama.. hihi. Daebak !

cik belbel said...

hyee cik belbel datang, terima kasih join segmen cik balqis
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

Cik Balqis said...

tengkiu join segmen sy. jom check pemenang plak yer :)
Senarai Pemenang Segmen

Cik Mimie said...

Tahniah Ayie menang untuk segmen ni..Nanti jangan lupa tuntut hadiah pada Cik Mimie ye :)

Email : mimie_yumiko90@yahoo.com
No tel & nama Telco Prabayar..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014