November 24, 2014

Segmen Bloglist Disember DJH 2014

Assalamualaikum

What time now? Dah balik jogging belum? Ayie jogging juga dalam bilik tengah update entry ini. hehe Jangan marah yer. Lately memang malas sikit nak berjogging sebab duduk rumahkan. Nafsu nak berjogging itu hilanglah tapi diet makan dah start 2 hari lepas. Sebab apa diet nanti ayie citer. 

Pagi ini kita mulakan entry dengan join segmen daripada Blog Diari Jejaka Hangat. Angah buat segmen bloglish untuk bulan disember nanti. Hopefuly, ayie adalah salah seorang yang tersenarailahkan. hehe Pencarian bloglist bagi bulan Disember 2014 di Diari Jejaka Hangat bermula pada hari ini, 24 November 2014, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 30 November 2014, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  • Buat entri bertajuk Segmen Bloglist Disember DJH 2014   
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.   
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senang dan mudah kan?

Mereka yang bertuah akan dipilih untuk masuk dalam bloglist DJH untuk bulan Disember dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Diari Jejaka Hangat  ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada. 1 Disember 2014.
Kalau ada yang berkelapangan. Jangan lupa join segmen ini sekali. Kot-kotlah ada rezeki masing-masingkan. Tiada sesiapa yang dapat duga. Jom kita sambung jogging lagi dengan berblogwalking. hehe

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014