November 25, 2014

SEGMEN BLOGWALKING by Sakura

Assalamualaikum :)


Maaf entry yang sebelum ni terpaksa dibatalkan sebab nya memang tak boleh and dilarang oleh Nuffnang. Minta maaf semuanya ye. Tapi takpe, kita tukar kepada Segmen Blogwalking dah alang2 tuh :) Thank you kepada info nya ye MNH SASTERA MELAYU

Syarat dia terlalu simple.

 Follow blog sakura :)
 Buat kan entry tajuk SEGMEN BLOGWALKING by Sakura.
 Copy & paste kan code bawah ni dalam entry awak awak. :)
 Dah boleh start blogwalking.
 Tinggalkan entry awak awak dalam ruang komen ni ok? 


So simple kan syarat2 dia. heee~ :) So boleh la ajak ramai ramai join. Boleh kenal :) Good Luck ! Senarai peserta nanti akan di update setiap hari sabtu, insyaAllah :)


Fi Hifzillah,
Wassalam.



Allhumma Solli'ala Saiyyidina Muhammad

9 comments:

Etuza Etuza said...

Asalam..selamat bersegmen..

Flawless Sakura said...

Assalamualaikum :)

Terima kasih join segmen blogwalking by Sakura ni yer. ^^
Jom kita berBlogwalking dengan blogger yang lain pulak. ^o^

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/senara-peserta-segmen-blogwalking-by.html

Scha Nazri said...

singgah sini. ayie dh aktif balikkk. yeayyy

Wardah Aneesa said...

hai singgah sini. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-klik-klik-nuffnang-blogger.html

Mad Parihh said...

selamat bersegmen :)

Etuza Etuza said...

teruskan usaha berblog, berblog ni ada keindahan tersendiri..usah macam Etuza dulu tak aktif..patut mula ja blog on air selalu..bukan buang masa pun jika kita bijak atur masa.

Cik Mimie said...

Selamat bersegmen :) Cik Mimie pun join jugak..hehehe :)

Hikayat Seorang Budak said...

selamat bersegmen :)

Miqha Azmi said...

salam,,iqha singgah blogwalking dari segmen sama :)
http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-sakura.html
done follow #1442 and klik nuffnang :))

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014