November 29, 2014

Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa

Assalamualikum

Men joinkan diri dengan menyertai giveaway kali ini. Kali ini Cikgu Etuza tag ayie. Jadinya ayie kena jawablah tag ini. Ada lagi satu tag masih lagi duduk dalam draf. InshaAllah esok aku jawab kot untuk tag yaya. hehe

Sapa-sapa nak join giveaway ini boleh sahaja. Dia punya syarat pun sangat simple ok dan inshaAllah ada hadiah menanti. Tak percaya cer ah klik banner dekat bawah ini.



Follow blog dah, like fanpage dah. Sekarang masanya untuk tag orang. dan mangsa-mangsa yang bertua ialah mereka-mereka yang berada dalam bloglist ayie. Semoga berjaya ye.

Settle 1 tag. menanti lagi satu tag yer. 

11 comments:

Mad Parihh said...

goodluck azrin rahim

Etuza Etuza said...

Asalam ayie terima kasih dan tahnia ..ok jenguk ke blog Etuza ya..Etuza juga sedang kaji sedalam2 tu athur & admin..maknanya ada jemputan lah tu kan. Tapi Etuza cuba dulu jemput email gamil anak2 lah ya

Cik Mimie said...

All the best Ayie :)

Ezy Loy said...

gud luck!

Akif Imtiyaz said...

Selamat berGA Ayie..All the best

Scha Nazri said...

good luck attaboy!

Cik Balqis said...

All da best ^^
Jom join Segmen Zaman Persekolahan

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

beba ifa said...

Hi! Thanks sudi join GA saya!


rasa lucu pula bca entry ni..
all the best k?
Cek senarai peserta kat sini
http://kylifa.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-simple-1st-giveaway.html

calrase patrick said...

Selamat bersegmen dan good luck :)
Jom singgah entri saya - Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa

cik belbel said...

hyee cik belbel datang bw. Maaf baru sempat nak jenjalan. good luck semua !!
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-by-beba-ifa.html

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014