November 28, 2010

birthday boy ( rashidi )


- SELAMAT HARI LAHIR BUAT SAUDARA ANA DI UPSI iaitu SAUDARA RASHIDI BIN RASUL-

nak tengok yang mana rashidi
-tengok pics ini-
profrashidi rasul

tepat jam 12.00am pada hari ahad bersamaan 28 november 2010 sahabat ana, prof rashidi rasul menyambut hari lahir yang ke-19 tahun dan pesta sambutan telah dijalankan.. telah diketuai oleh housemate mereka iaitu faiz, shah, khuldi, wahyu, dan lain-lain..hehe ana hanya menumpang sebagai sekrateriat media.. sekaranglah time untuk ana mempamerkan hasil media ana.. hehe tapi ada certain gambo ana xdapat nak upload sebab menampakkan aurat.. xbaik untuk tntonan umum.. mari kita tengok gambo-gambo yang telah ambil sebagai sekrateriat media..hehe jagan marah yer PROFRASHIDI RASUL..

terok tak kne si sidi nie

gamba bersama selepas selesai berpesta
..kesian PROF ye..
hahahaha

mariduan pun nak main tepung ker??
macam budak keciklah mariduan
hang dah 19 tahun lorh

projek manager kita bersama mariduan
hang berdua nie tak tahu umo dah 19 tahun ker
macam nie ker cikgu bitara??
hahaha
aku marah mereka.. padahal aku pon oin ugak..
kihkihkihkih
kesian mereka kan.. budak-budak kecik

selesai sudah parti yang kami lakukan untuk PROF.. peh rasa gembira lagi.. but nak say sorry dekat sahabat BLOG ana iaitu qez n awien sebab xdapat jawab tag kamu berdua lagi.. jap lagi ana jawab tag kamu berdua.. ana nak sambung lagi cerita pasa birthday party ni.. lepas siap pesta kami pun kemas lah rumah.. tgok gambo-gambo ni betapa rajin kami kemas rumah.. hehehe tengok sampai abis tau..

mereka posing

rajinya bng LONG nak tunjuk dekat sape no??
syah yang encem dan lain-lain semangat membersihkan ya

buat sahabat sekalian, maafkan ana sebab xdapat nak upload video tu aw.. sebabyer nampak aurat.. kecian PROF nanti.. xpasal-pasal malu begitu sahaja.. by the way, lagu nie untuk PROF lorh.. dengar nya PROF.. ana ambik dekat youtube buat kamu dan maaf xad hadiah untuk kamu.. bajet xcukup.. hehe


khas taw lagu ni buat sahabat ana PROF rashidi rasul.. 
..happy birthday boy..

2 comments:

azwa_amani said...

huhuhuhuhu...kim salam kat adik ea...awin x dop kredit nak wish dia...

abg long yang mane 1 ayie??

ayie said...

awien:

owky2..nty ayie bgthu dekat sidi.. bang long yang baju oren yang siram air tu.. heheh

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014