November 22, 2010

missing

!!for the second time i was missing my matric card!!

bru sahaja gembira dengan exammination for the first paper..
tup-tup terperasan pulak yang matric card x ad kat tie..

so sad to day

don't knows what must i do right now..
second times lorh i was missing my matric card..
for the first, kne buat balik kat matrik 2..
terpaksalah kuarkan duit RM50..
begitu senang duit pergi melayang..
kenapalah aku begitu cuai sekali..

kne buat balik lah nampak yer matrik card 2..
knapalah aku nie cuai sangat..
ayie ko memg cuai lorh..
macam maner xnak jadi cuai ea..

plezzzzzz help me right now!!

esok nak exam lagi..
hope i can do more better than this day..
alhamdulilah paper foundation mathematics sudah lepas..
tinggal calculus n statistik for tomorrow..
wish me luck owky..
also all AT14 batch 2010/2011..
hope ypu'll enjoy..

tension lorh..

..harap ada insan yang berhati mulia jumpa n pulang kan kepada aku..saye amat-amat memerlukan..

thankx to all follower yang support ayie lorh..

..hope can maintain pointer to get KPT biasiswa..
..wish me luck..
..study dulu..

2 comments:

AdiE said...

careless nye...


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/sampai-bila.html

ayie said...

adie:

macam 2 lh nampak yer..memg careless pon.. nielah nasib yer..enjoy sgt..adoiiiii

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014