November 30, 2010

OUR FIRST LUCKY DRAW



dalam ana menerawang alam BLOG .
tetiba ana terkesima melihat somthing dekat BLOG ni .
tanpa ana duga lagi .
ada contest lah dekat BLOG itu ini sana sini .
wow!!
macam best shja contest ni .
tanpa segan silu ana terus sahaja lah join contest ni .
bolehkan ana join??
owkylah sudah puas ana berceloteh 
saper-saper yang nak join sila klik dekat bawah ni .

jom dergar lagu ni .


"mari abang mari adik, 
kita sama-sama join contest,
contest cantik lagi bergaya,
memberi peluang kepada semua dapat hadiah.


mood:(apa ana merepek ni)


sape-sape nak join boleh tekan lain dekat atas 2 yang blinks2 .
hehehe, segala syarat sudah disertakan dalam tu .


so,


apa kawan-kawan jom kita same-same join .
menang ada hadiah .
good luck .

4 comments:

noor said...

salam
tq & gud luck yer!!

azrinrahim said...

thankx kak nor..

fatin hanani said...

gud luck ehh :D
fatin pun join juga cntest ni :)

azrinrahim said...

fatin:

thankx fatin..good jugak untuk kamu

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014