November 27, 2010

siap tolong member

ALHAMDULILAH
perkataan yang mampu ana ungkapkan

ana sudah dapat mencantikkan satu BLOG
tapi simple shja BLOG tu.. ana tolong member ana
bagi nampakkan BLOG dia seperti BLOG muslimah

nak tgok BLOG yang ana edit

nie pics yang ana sempat crop

ini sahajalah yang ana mampu lakukan untuk cantikkan blog sahabat ana
nak tahu sebenarnya BLOG tu
kilik ayat di bawah ini


owky macam nielah ea.. semalam member ana cerita pasal nak letak lagu kat BLOG dia.. ana cakaplah ana tahu buat tapi susah kalau nak tulis dalam mesej.. but tadi pagi lepas subuh ana terus mesej kat member ana ini cakap yang ana nak tolong cantikkan BLOG dia.. dan dia pun izinkan ana untuk tolong cantikkan.. bukan main laju lah tangan ana ini menaip apa-apa sahaja BLOG berkaitan dengan widget.. bermula dengan templete, pembuka kata dan penutup kata.. hiasan tepi semua ana gunakan IT.. tapi ana terkilan lorh sebab xdapat nak masukkan header yang ana buat sebab templete yang digunakan sebab tidak sesuai untuk letak gambar.. so, ana batalkan sahja niat untuk buat header tu.. biar dia macam asal sahaja.. tapi canti jugak lah.. hehe 

kenapa ana nak tolong sahabat ana ni??

 dia kawan baik ana lorh..walaupun kiteorang gaduh berbulan-bulan.. bulan ker?? adalah jugak tapi akhirnya tetap berbaik sebagai kawan.. ana mula kenal dia masa ana dekat matrikulsi dulu tapi dia budak KOLEJ MATRIKULASI PAHANG @ GAMBANG lebih sinonim lh..hohoh apa lagi ana nak cerita ea?? xad ap-ap pun ana nak cerita.. tapi saper nak tengok PROFILE yang ana edit tu.. tekan jelah dekat butang DR zarina ya.. itu shja yang ana mampu lakukan sebab kepala ana sudah mula berpusing-pusing.. ana belum tidur lagi lah.. owkylah ada masa nanti ana taip lagi ya..jumpa di lain entry.. maal salamah.. ukhwah fillah..

2 comments:

inaISme said...

uit. .dr azrin . .btw thanks 4 dc0rte my bl0g.ehehe.even less pink,bt like it. .grrr .siap kamuh . .

ayie said...

DR zarina:

DRzrin dah xad lagi lorh..ayie ambik cos medic..ambik pendidikan shje..huhuh biasa2 sahaja ayie buat..xad pun cantik maner..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014