November 30, 2010

header baru

selamat pagi semua
ayie tak tido lagi loh disebabkan memperbelajari benda baharu .
hehe nak tengok tak apa yang ayie belajar .
ayie belajar nak buat header cuit loh .
hehe tapi ayie belom puas lagi loh sebab ada backgroung putih untuk heder 2 .
tak per, ayie akan cari jalan juga untuk hilangkan warna putih tu .
saper-saper yang dah tahu tolong tunjuk ea .
hehehe

nak tengok tak header yang ayie buat .
ayie buat dua header taw .
tapi biase-biasa sahaja
jom terjah:


ni header blog ayie yang first .
ayie tak puas ati sangat sebab tengok orang boleh buat lagi cantik .
so, ayie try buat lagi .
nak tengok .
tengok lah yang second nie .


cantik tak??
love-love gitu .
baru menceritakan diri ayie yang sebenarmya
i like that.. cantik sangat .


after that, ayie dapat panduan ag .
dan akhirnya hilang warna putih tu .
hehe
tengok gambo ni .




akhirnya jadi .
haha ni sahaja yang ayie mampu buat .
k lah masa untuk tido .
salam ukhwah .

6 comments:

AdiE said...

suke header yg 1st tu...
its cool...in my point of view, background yg putih lg nmpk cantik...

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/berjimba-di-kota-keriangan.html

roxybelleiyramethyst said...

hye dear...haaa....pndai pn hilang en backgrnd pth en.....tau kat ne....???cmey header 2....huhuhu ^^

azrinrahim said...

adie:
thankx for the suggest.. ayie mula-mula guna 2.. but now dalam proses nak buat baru

azrinrahim said...

eyra:

thankx aw.. mula-mula xthu tpy sekang dah thu loh nak buat macam maner.. gne png..

roxybelleiyramethyst said...

btl2....tp bg eiyra kkdg even gne png gmbr le jd xtransprnt....so...eiyra slalu transprnt kan blk gne photoshop...so....die akan jd transprnt btl2.... ^^

azrinrahim said...

owh..owky..thankx untuk nasihatnya.. haha incya-Allah lepas ni dapat buat yang lebih baik ag..

Blog Azrin Rahim

Mohd Azrin bin Mohammad Rahim
visit my page
 

Design by ZARIN ART 2014